NE ŽELE DA UČESTVU U HUMANITARNOJ AKCIJI: FSS ponudio otkup trake Portugali ili Ronaldu, ali nisu bili zainteresovani

I.B./V.N.

30. 03. 2021. u 17:09

RUŽAN potez Kristijana Ronalda u finišu meča protiv Srbije (2:2) na stadionu "Rajko Mitić", kada je nezadovoljan odlukom sudije Danija Makelija bacio kapitensku traku na teren, voljom dobrih, humanitarnih ljudi trebalo bi da se pretvori u spas života malog Gavrila Đurđevića.

НЕ ЖЕЛЕ ДА УЧЕСТВУ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ:  ФСС понудио откуп траке Португали или Роналду, али нису били заинтересовани

Foto arhiva VN

O čemu se radi? Traka koju je Portugalac ljutito bacio pre napuštanja terena, srećnim spletom okolnosti završila je u pravim rukama i od danas je na licitaciji, a kompletan prihod od prodaje biće usmeren na lečenje dečaka koji se bori sa spinalnom mišićnom atrofijom.

Nevena i Aleksandar Đurđević, roditelji malog Gavrila, potpuno su zatečeni ovom neočekivanom situacijom i ističu da osmeh sa lica ne skidaju otkako su saznali za licitaciju.

- Oboje smo oduševljeni! Nisam ni pomislila da je ovako nešto moguće! Ne mogu da vam opišem koja su se sve osećanja smenjivala u meni kada sam saznala za akciju, u jednom momentu sam pomislila da sanjam. Neizmerna podrška ljudi, koju svakodnevno dobijamo, nam mnogo znači. To nas ohrabruje da pomislimo da će naš sin uskoro moći da ode na neophodno lečenje - sa velikim uzbuđenjem na "Novosti" priča Gavrilova mama Nevena.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, humanitarci su kontaktirali sa čelnicima Fudbalskog saveza Portugalije i ponudili njima ili Kristijanu Ronaldu da otkupe traku, ali oni nisu bili zainteresovani.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)