DUET O KOME BRUJI CELA ITALIJA: , večeras na Festivalu Sanremo Miha i Zlatan pevaju o njihovom prijateljstvu.

Milica Ostojić (Rim)

04. 03. 2021. u 22:51

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahihmović će uz note kancone “Io vagabondo”, remek delo grupe “Nomadi” iz 1972, obojica pomalo skitnice, dva istinska prijatelja, opevati svoju priču.

ДУЕТ О КОМЕ БРУЈИ ЦЕЛА ИТАЛИЈА: , вечерас на Фестивалу Санремо Миха и Златан певају о њиховом пријатељству.

foto: Tviter

Radi se o istinskom prijateljstvu "dvojice tvrdoglavih", nekada je Mihina vatra raspaljivala "Ibrinu krv", pa se dogodila "testata", mi bi rekli udarac ovnova, glavom o glavu. 

"Karateraćo", kako bi mi rekli, nezgodne naravi, tako je bilo na terenu, a večeras na sceni Teatra Sanremo, biće ispričana druga, predivna, ljudska priča dva velikana na sveni sporta koja će ostati za istoriju. 

Njihov duel večeras neće se odigrati na zelenom terenu, već pod reflektorima najčuvenije scene italijanske kancone. 

Mediji pune svoje stupce pričama i anegdotama dvojca pred večerašnji nastup: "Ibra je bio malo zabrinut". Kada ga je Amadeus, voditelj festivala pitao da zapeva u duetu sa Mihajlovićem, pa je prokomentarisao, "nadamo se da on ne zna da peva". Dok je Mihajlović uz dozu ironije najavio "Idem na festival dan posle utakmice sa Kaljarijem, to će mi biti izgovor za malo slabiji glas. Šteta jer kada pevam dostižem veoma visoke note", najavio je Mihajlović. 

      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)