NADA TOPČAGIĆ U TRANSU ZBOG IBRE I SAN REMA: Ima Boga! Zlatan je legenda i ljudina (VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2021. u 12:20

ZVEZDA Milana i najbolji fudbaler sa ovih naših prostora Zlatan Ibrahimović zapalio je društvene mreže sinoćnjim nastupom na otvaranju festivala San Remo u istoimenom gradiću na Mediteranskoj obali.

НАДА ТОПЧАГИЋ У ТРАНСУ ЗБОГ ИБРЕ И САН РЕМА: Има Бога! Златан је легенда и људина (ВИДЕО)

EPA/EFE-Ettore Ferrari

Znalo se i od ranije da je jedna od omiljenih Ibrinih numera "Jutro je", hit legendarne folk pevačice Nade Topčagić, što se potvrdilo i sinoć.

Ibra je na festivalsku binu izašao uz zvuke ovog vanvremenskog hita, koji se baš ne uklapa u repertoar ovog čuvenog festivala kancone.

Pevačica koja je prva izvela ovaj hit, Nada Topčagić od sinoć ne može da živi od poruka i zvonjave telefona i priznaje da se oseća kao na početku karijere.

- Čula sam, čula sam sve i videla! Ma, ja ne znam šta bih vam rekla, telefon ne prestaje da mi zvoni! Osećam se kao da sam ponovo počela svoju karijeru ispočetka, kao tamo negde 1977. godine, kada sam napravila neviđeni bum, kada se orila čitava Jugoslavija. Koliko god ja bežala od medija, eto vidite šta me sve snađe - počinje priču Nada za Pink.rs i otkriva da je Zlatanovog oca upoznala pre više decenija, te da ne sumnja da je proslavljeni fudbaler odrastao upravo na njenoj muzici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Zlatan Ibrahimović je takav sportista, takav čovek, ljudina, legenda... I da od svih mogućih pesama na svetu, svih pevača, pevačica, starleta, ovih, onih, on izabere baš moju pesmu?! Pa, ja ne znam šta da vam kažem! Ima Boga, sve dođe na svoje! Mislim da je pesma „Jutro je“ obeležila čitavu jednu epohu, da je najveći hit i drago mi je što ju je Zlatan baš izabrao, žao mi je samo što Miša Marković nije među živima, da sve ovo vidi i čuje. Ja poznajem njegovog oca, on je svirao harmoniku, pa smo jednom Zlatko i ja bili kod njega na ručku. Zlatan je sigurno odrastao uz „Jutro je“, pa on je stariji od mog sina samo 2-3 godine, to je u kući sigurno morao da čuje - ushićeno kaže Nada i završava:

- Ne znam šta bih vam rekla... Godinama sam gledala i pratila Sanremo, slušala tu muziku, pratila modu, a nisam mogla da verujem da će se tamo čuti baš moja pesma.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba