TADIĆ OPISAO NEMILE SCENE U AJNDHOVENU: To Srbima nikada ne smete da radite, ali nikada

Novosti online

01. 03. 2021. u 10:11

ТАДИЋ ОПИСАО НЕМИЛЕ СЦЕНЕ У АЈНДХОВЕНУ: То Србима никада не смете да радите, али никада

Foto: Printskrin

KAPITEN reprezentacije Srbije Dušan Tadić definitivno je obeležio fudbalski vikend iza nas, pre svega zbog činjenice da je posle velikog holandskog derbija između PSV-a i Ajaksa pogođen kovanicom u glavu ispred stadiona.

Pre toga, Tadić se u finišu sukobio sa protivničkim igračem Denzelom Damfrisem koji ga je provocirao pre izvođenja penala, da bi mu Srbin vratio istom merom posle gola sa bele tačke u 92. minutu za konačnih 1:1.

Ostali fudbaleri su sprečili fizički sukob, a Damfris je posle meča izjavio da mu je Tadić vređao majku.

- Nije trebalo to da priča za moju majku, jednostavno nije. Može da mi kaže šta hoće, da me naziva raznim imenima, i to je u redu, ali majku ne sme da mi dira. To je tako - rekao je Dumfris za holandske medije.

Kapiten Ajkasa je te tvrdnje demantovao.

- Postoji jedna stvar koju nikad ne smeju da rade s Srbima, a to je da igraju mentalne igre sa nama i da nas provocirate zato što mi celog života iz toga crpimo snagu - poručio je Tadić koji je prethodno objasnio situaciju kod penala:

- Uzimam loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stanu ispred mene i Damfris mi kaže da sam pi*ka, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi*kom?

- O njegovoj majci nisam rekao ni reč. Neki igrači rivala su želeli da “unište” taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot... Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam Damfrisa tražio pogledom... kako bi začepio - rekao je u dahu Tadić.

Nažalost, to nije bio kraj burnih scena u Ajndhovenu, jer su huligani PSV-a napali Tadića posle meča, pogodili ga u glavu, a on se spasao bežeći u autobus.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)