BORJAN: SVE JE MOGUĆE! Pokušaćemo da zaustavimo veliki Milan

Novosti online

24. 02. 2021. u 11:23

GOLMAN Crvene zvezde Milan Borjan očekuje da će u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja, a to znači da je sve moguće.

БОРЈАН: СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ! Покушаћемо да зауставимо велики Милан

FOTO: Nebojša Paraušić

Crveno-beli su otputovali u Milano, gde će u četvrtak od 21 sat igrati revanš meč sa italijanskim velikanom. Prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

- Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi - rekao je Borjan na aerodromu "Nikola Tesla".

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

- Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenk, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju i zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo - zaključio je golman srpskog šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a