POKUŠAJ IZNUDE 40.000 EVRA? Novi skandal u srpskom fudbalu, na meti fudbaler Vojvodine

Novosti online

03. 02. 2021. u 21:06

NOVOSADSKA policija u saradnji sa Upravom kriminalističke policije uhapsila je D.B. iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iznude u pokušaju.

ПОКУШАЈ ИЗНУДЕ 40.000 ЕВРА? Нови скандал у српском фудбалу, на мети фудбалер Војводине

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je pretnjama pokušao da iznudi 40.000 evra od 21-godišnjeg fudbalera iz Futoga koji igra za Vojvodinu. Osumnjičeni je uhapšen prilikom primopredaje dela pomenutog iznosa, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

O celom incidentu oglasio se i novosadski superligaš:

- Povodom informacija koje su se danas pojavile u sredstvima javnog informisanja, a u kojima se ističe kako je osoba bliska pojedinim članovima rukovodstva FK Vojvodina uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo iznude u pokušaju, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da se u potpunosti ograđuje od postupaka privedenog lica - navodi se u saopštenju Vojvodine.

- O ovom slučaju, svi članovi rukovodstva FK Vojvodina saznali su isključivo preko sredstava javnog informisanja. Fudbalski klub Vojvodina ovom prilikom naglašava da je spreman na punu saradnju sa nadležnim istražnim organima, sa ciljem da se utvrdi istina i u potpunosti rasvetli ovaj događaj – navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)