MRZE GA ROĐENA DECA! Bivši trener Zvezde ušao u rijaliti da se pomire, Italija je šokirana epilogom! (VIDEO)

Novosti online

30. 01. 2021. u 13:53 >> 13:58

NEKADAŠNjI fudbaler Intera i trener Crvene zvezde, Valter Zenga ovih dana trpi žestoke udare od strane članova svoje porodice.

МРЗЕ ГА РОЂЕНА ДЕЦА! Бивши тренер Звезде ушао у ријалити да се помире, Италија је шокирана епилогом! (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Posebno su se na legendarnog golmana Intera, koji je bio na klupi crveno-belih, okomila njegova – rođena deca.

Zenga upao u žestoke verbalne sukobe sa svojim sinovima, i to preko medija.

"Nemam ništa od njega, ništa. Želeo bih sve da vam kažem u najsitnijim detaljima, međutim, njih ne mogu da kažem. Ali, ja od njega nemam ništa. U važnim trenucima mog života, nije bio tamo. Stariji brat je posebno patio zbog odsustva oca. Ako bi hteo da se vrati, prvo mora da ode kod mog brata, jer znam kroz šta je prošao", pričao je Andrea Zenga.

Drugi sin legendarnog golmana Intera, Nikolo Zenga, takođe nije imao lepe reči za svog oca.

"Nikada nije bio u našem životu.Da li sam ga tražio. Uvek sam bio taj koji je pokušavao da ima kontakt s njim. Andrea je odlučio da mu to nije potrebno jer je imao mene i mamu. Često sam ga godinama tražio, a on je ponekad odgovorio, ponekad ne. Ali uvek sam se osećao nepoželjno. Sa dvadeset godina sam mu napisao pismo, ali odgovorio je na svoj način, nisam uspeo u onome što sam želeo. Rekao sam mu o svojoj patnji, ali svako pravi svoje izbore, niko ga nikada nije krivio", zaključio je Nikolo.

Zato je nekada najbolji golman planete ušao u rijaliti program, italijansku verziju Velikog brata, kako bi sa jednim od sinova popričao i pokušao da izgleda odnos. Andrea mu zamera što ga nije posećivao kao dete, stavljajući karijeru ispred sopstvene porodice.

FOTO: EPA

"Došao sam iz Dubaija zbog tebe. Niko me u životu nije toliko vređao, čak i u najvećim derbijima kao ti. Ipak gajim poštovanje prema tebi. Mi smo muškarci. Rekao si ovde kako nisi imao uspomene iz detinjstva zbog mene. Molim te, dobro razmisli i seti se kako je bilo", rekao je Valter Zenga na početku razgovora.

Odgovor je bio spreman i Andrea, koji je pomenuo i svog brata Nikolu, nije hteo da odstupi.

"Neće biti donošenja nikakvih odluka. Treba da pričaš i sa Nikolom. Možda tražimo previše. Nikada ti nisam zatvorio vrata. Ni ja ni moj brat. Ne želim da zvuči kao da te krivim, jer to ne radim, ali... Zašto nisi došao da nas posetiš, bar jednom? Nikada nisi došao da vidiš gde živim, kako živim. Značilo bi nam da vidimo oca koji želi da upozna svoju decu", rekao je Zengin sin iz drugog braka i dodao:

"Ovo nije utakmica, nema pobednika i gubitnika. Najviše što od mene možeš da dobiješ je pružena ruka. Videćemo kako će to izgledati napolju", rekao je Andrea.

(Kurir) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)