ZVEZDA UBEDLJIVA PROTIV MAKEDONACA: Crveno-beli brojali do pet, dva gola Falćinelija (VIDEO)

Č. V.

28. 01. 2021. u 16:56

FUDBALERI Crvene zvezde odigrali su još jednu odličnu utakmicu na pripremama u Antaliji. Crveno-beli su ovoga puta pregazili Akademiju Pandev sa 5:0.

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА ПРОТИВ МАКЕДОНАЦА: Црвено-бели бројали до пет, два гола Фалћинелија (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković nije izveo najjači sastav od starta, ali i onaj koji je počeo susret bio je jači od tima iz Severne Makedonije.

Dugo je Zvezdi trebalo da razbije bunker rivala. To je uspeo da uradi Milan Pavkov u 40. minutu posle lepe akcije Beograđana.

U nastavku susreta crveno-beli su bili još bolji. Napravio je stretag šampiona Srbije nekoliko promena i šanse su počele da se ređaju kao na traci.

Nedugo pošto je počeo drugi deo susreta na semaforu je stajalo 2:0, a strelac je bio Veljko Nikolić koji je meč počeo kao kapiten.

U strelce su se još upisali Mirko Ivanić i rezervista na ovom meču Dijego Falćineli koji je dva puta uspeo da pronađe put do mreže rivala.

Zvezda do kraja priprema ima još jednu utakmicu i duel protiv Šahtjora (31. januar) biće najjača provera za izabranike Dejana Stankovića.

CRVENA ZVEZDA: Popović (od 64. Vasiljević) – Gobeljić (od 65, Gajić), Pankov (od 83. Lazetić), Eraković (od 46. Rodić) – Vukanović (od 46. Kanga), Odada (od 46. Sanogo), Petrović (od 46. Ben) , Nikolić (od 65. Bakajoko), Gavrić (od 46. Degenek) – Krstović (od 46. Ivanić), Pavkov (od 65. Falčineli).

AKADEMIJA PANDEV: Jovanovski – Dimov, Manev, Serafimov, Maritanga, Šarkoski, Stoilov, Stojčeski, Radeski, Markovski, Veselinovski.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)