MAESTRALNA PARTIJA PAUNOVIĆEVOG REDINGA: Pregažen Koventri (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2021. u 21:43

EKIPA Veljka Paunovića napravila je ogroman korak ka konačnom cilju, pošto je večeras na svom terenu pregazila Koventri (3:0).

МАЕСТРАЛНА ПАРТИЈА ПАУНОВИЋЕВОГ РЕДИНГА: Прегажен Ковентри (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Bila je to slatka osveta Rojalsa za poraz u prvom delu sezone, kao i nagoveštaj da je Paunovićeva četa ponovo u formi sa kojim može da stremi najvišim ambicijama.

Gledajući sekvence sa večerašnjeg meča Koventri je još dobro i prošao. Mogao je Reding da ubedljivije slavi. Prednost Paunovićevom timu doneo je najbolji strelac ekipe Žoao Lukas. Ali pravi spektakl od Redinga videli smo u drugom poluvremenu.

Da će Koventri teško izvući glavu bilo je jasno posle gola Rinomote u 46. minutu da bi poetičnu partiju Paunovićevog tima zaokružio Džonatan Svift iz slobodnog udarca.

Kada se tome doda da su gosti ostali sa igračem manje posle isključenja Mekfazdena, jasno je zašto je Paunović u samom finišu mogao da se opusti. I uživa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet