BIVŠI EGIPATSKI FUDBALER OTKRIO: Salah je uznemiren, znam zašto ne voli Liverpul

Novosti online

21. 12. 2020. u 09:17

BIVŠI egipatski fudbaler Mohamed Abutrika govorio je o svom zemljaku Mohamedu Salahu i njegovom odnosu prema Liverpulu.

БИВШИ ЕГИПАТСКИ ФУДБАЛЕР ОТКРИО: Салах је узнемирен, знам зашто не воли Ливерпул

Foto: EPA-EFE/Martin Rickett/POOL

On tvrdi da jedan od najboljih igrača "crvenih" nije srećan na "Enfildu" i da ne bi trebalo da bude iznenđenje ukoliko uskoro napusti klub.

Bez obzira na sve, to ne utiče na Salahoce partije na terenu koji je ove sezone na 13 utakmica postigao isto toliko golova za šampiona Engleske.

- Pozvao sam Salaha zbog njegove situacije u Liverpulu, uznemiren je, ali to nikada neće uticati na njegov učinak na terenu - rekao je Abutrika.

Ipak, ne želi da otkriva detalje.

- Znam zašto Mohamed ne voli Liverpul, rekao mi je razloge zbog kojih je nesrećan, ali ne mogu o tome javno da pričam. Jedan od razloga zbog kojih je Salah uznemiren je taj što nije bio kapiten na utakmici protiv Midtjilanda. Da je Mo igrač Real Madrida ili Barselone i igra na istom nivou kao u Liverpulu, osvojio bi Zlatnu loptu - zaključio je Abutrika.

Na kraju je istakao i da Liverpul planira da proda Salaha. Nema sumnje da nas posle ovih reči očekuje zanimljiv prelazni rok u Liverpulu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)