VELIKO SRCE MILOŠA JOJIĆA: Častio zaposlene u Teleoptiku - Koverta svakome za lepše praznike!

Novosti online

14. 12. 2020. u 10:41

FUDBALSKE kvalitete Miloša Jojića smo svi imali priliku da vidimo, sada su u javnost isplivali njegovi ljudski kvaliteti.

ВЕЛИКО СРЦЕ МИЛОША ЈОЈИЋА: Частио запослене у Телеоптику - Коверта свакоме за лепше празнике!

FOTO: FK Partizan

U danima kada smo svi zabrinuti zbog virusa korona, kada mnogi strahuju za posao, egzistenciju, budućnost i zdravlje ipak ima dobrih ljudi koji su spremni da pomognu i da nekome ulepšaju praznike. 

Upravo je takav vezni fudbaler Partizana. On je odlučio da zaposlenima u "Zemunelu" ulepša praznike, poklonio im je kovertu sa po 150 evra.

"Prvo bih želeo da se zahvalim svima vama dragi novinari koji ste objavili ovo vezano za moj gest prema zaposlenima na sportskom centru Teleoptik, iako moja namera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje. Celu ovu negativnu atmosferu oko korone sam hteo da razbijem ovim gestom, i da bar malo ulepšam praznike ljudima koje poznajem preko 20 godina", naglasio je Jojić.

Rekao je da je reč o ljudima koje poznaje od malih nogu i da je za njega ovo samo simboličan gest. 

"Moram da napomenem da je ovo isključivo bilo po mom osećaju, neki vid zahvalnosti tim ljudima", dodao je on. 

Ističe da ovo nije jedina humana akcija koju sprovode igrači Partizana. 

"Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima,kako je navedeno. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene na Teleoptiku", dodao je on i na kraju naglasio da su plate u klubu redovne, situacija stabilna i atmosfera na nivou", rekao je Jojić i dodao: 

"Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, te zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi time u lošu konotaciju i time ne samo umanji,već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačno radimo od srca!", završava Miloš Jojić. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAPITEN PARTIZANA SVETOZAR MARKOVIĆ PRED DUEL SA NAJVEĆIM RIVALOM: Da nastavimo niz bez poraza od Zvezde