CRVENA zvezda je remizirala sa Hofenhajmom (0:0) na stadionu Rajko Mitić.

Luka

03.12.2020. 21:35

Ma dajte Stankoviću,nitko i ne prigovara na lepotu igre,nego vam ukazuje na nemoć Zvezde .u prvom poluvremenu niti jedne akcije i šuta na gol.Sredina terena bez igrača koji zna uposliti napad.Pa nemože napadačka akcija krenuti od FacelijaKvalitet,kvlitet igrački je nizak...

Delija old school

04.12.2020. 08:58

Deki, prvo da ti čestitam za evropsko proleće. Posle utakmice si izjavio da smo bili fenomenalni (!?) od 1. do 90. minuta i da smo bili dobri, kompaktni i čvrsti(!?). Pa Deki brate, nismo mi slušali radio prenos. Ni jedna šansa, ni jedan muški šut, sve je bilo nula, najgora utakmica koju sam gledao u životu! Reci bratić da nismo igrali ništa, da ćemo se truditi da popravimo igru, da je cilj ostvaren, bla bla, i sve ok. Mi jesmo navijači ali nismo baš tolike fudbalske analfabete niti smo tekmu gledali sa povezom preko očiju. Idemo dalje sa nadom da se ovakva neshvatljivo loše igra na proleće neće ponoviti protiv neke ozbiljne ekipe.

vojislav ilic

04.12.2020. 10:39

Pa dobro igra nije bitna vazan je rezultat i rezultat je fantastican u odnosu na igru i kvalitet pojedinaca. Postavlja se pitanje da li ovo Stankovic stvarno tako i misli kada kaze da je Zvezda "ostvarila vrlo dobar rezultat protiv vrlo kvalitetne ekipe Hofenhajma" za koju moze da se kaze da je jedna sasvim prosecna ekipa na evropsloj sceni koja je sinoc igrala sa rezervim sastavom. Ako Stankovic stvarno misli da ce sreca stalno biti naklonjena CZ mislim da to ne ide u dobrom smeru. CZ osim Borjana, Fascinelija i jos ponekog jednostavno nema kvalitet za Evropu tako da se pre moze poverovati da je Stankovic to shvatio iprpimenjuje Milojevicevu taktiku svi u odbranu sa pogledom u boga, valjda ga necemo primiti.