MURINJO NE NAVIJA ZA SRBIJU: Portugalac otkrio zašto je to tako, a ima dva razloga zbog kojih će podržati Škote (VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2020. u 15:28

PROSLAVLjENI fudbalski trener Žoze Murinjo uvek je imao dobru saradnju sa Srbima. Portugalac je iskoristio priliku da govori od meču Lige nacija između "orlova" i Škotske.

МУРИЊО НЕ НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Португалац открио зашто је то тако, а има два разлога због којих ће подржати Шкоте (ВИДЕО)

foto: EPA

Sa Branislavom Ivanovićem je sjajno radio u Čelsiju, a nikada nije krio da mu je Nemanja Matić jedan od omiljenih fudbalera.

Murinjo je bio taj koji je doveo visokog zadnjeg veznog u Mančester junated iz redova "plavaca". Pošto Matić više ne nosi dres sa državnim grbom, Srbija je izgubila jednog navijača.

- Matić više nije u reprezentaciji Srbije, a sa njim je otišla i moja emotivna povezanost sa njima - rekao je Murinjo za "Skaj sports".

Jedna od najvećih uzdanica Škotske u duelu sa našom reprezentacijom, biće takođe član "crvenih đavola" Skot Mektominej, koga je upravo "Posebni" promovisao na "Old Trafordu". Treba istaći i to da ovu ostrvsku selekciju sa klupe predvodi Stiv Klark nekadašnji pomoćnik Murinja u Čelsiju.

- U Škotskoj su Stiv i Skot Mektominej. Imam povezanost sa Škotskom, tamo sam u nekoliko navrata provodio vreme i naravno želim im sreću. Stiv je bio lojalan i dobar asistent. Kasnije je njegova karijera otišla u drugom pravcu i ovaj meč mu sigurno mnogo znači.

Kada je govorio o samoj utakmici naveo je da Srbija ima više potencijala, ali da nije sve u tome.

- Ovo je težak meč, Srbija ima mnogo više potencijala kada je igrački kadar u pitanju, ali često u fudbalu duša i um naprave razliku - zaključio je Murinjo.

Podsetimo, utakmica Srbija - Škotska igra se večeras od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!