SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Mesi i Ronaldo naredne sezone u Premijer ligi, navijači u ekstazi!

Novosti online

11. 11. 2020. u 16:38

LjUBITELjI fudbala nadaju se da će se ovaj scenarijo ostvariti i da će Premijer liga Engleske postati još atraktivnija.

СПРЕМА СЕ НЕШТО ВЕЛИКО: Меси и Роналдо наредне сезоне у Премијер лиги, навијачи у екстази!

FOTO: EPA

Sve su glasnije priče da bi Kristijano Ronaldo narednog leta da potraži novi klub. Usled negativne finansijske situacije zbog korona virusa, Juventus je navodno spreman da ga pusti ukoliko bude želeo da promeni sredinu. 

Portugalac je proveo šest sezona u Mančester junajtedu, upravo se tu i afirmisao, osvojivši tri titule Premijer lige, FA Kup, kao i Ligu šampiona. Bio je prvi igrač posle Džordža Besta koji je osvojio zlatnu loptu. Potom se preselio 2009. godine u Madrid za 80.000.000 funti. Juventus je pojačao 2018. godine. 

Lionel Mesi bio je prethodnog leta već na pragu prelaska u Mančester Siti, građani su bili spremni da ga dovedu, ali su se isprečile pravne zavrzlame, te je ostao u klubu. Ugovor mu ističe naredne sezone, te je sve izvesnije da će put Mančestera i Argentinac, ali u dres građana. 

Navijači su na društvenim mrežama već u ekstazi, mnogi priželjkuju ovakav scenario i da ponovo gledamo duel dvojice najboljih fudbalera današnjice, a sigurno je da bi engleski fudbal postao još atraktivniji. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!