SRBIJO RADUJ SE: Fantastična forma Tadića! Peti gol u nizu srpskog reprezentativca.

Novosti online

08. 11. 2020. u 15:02

DUŠAN Tadić nastavlja da igra u odličnoj formi!

СРБИЈО РАДУЈ СЕ: Фантастична форма Тадића! Пети гол у низу српског репрезентативца.

FOTO: EPA

Fudbaleri Ajaksa su savladali Utreht na gostovanju (3:0), a jedan od najboljih na terenu bio je upravo srpski reprezentativac. Njegova forma može da raduje selektora Orlova Ljubišu Tumbakovića pred baraž Lige nacija protiv Škotske na stadionu "Rajko Mitić".

Kapiten Kopljanika postigao je peti gol zaredom, ovoga puta iz penala, ali to ne umanjuje njegov fantastičan učinak i sedam pogodaka u isto toliko poslednjih mečeva za Ajaks!

Tadić je mrežu Utrehta zatresao u 71. minutu iz penala, jer je Traore oboren u kaznenom prostoru. Prethodno je vođstvo Kopljanicima doneo Klasen u 62. minutu, dok je konačan rezultat postavio Promes u sudijskoj nadoknadi.

Podsetimo, Tadić je 18. oktobra dva puta bio strelac protiv Herenvena, nekoliko dana kasnije defanzivac Liverpula skinuo je loptu sa gol-linije, dok je serija srpskog veziste krenula od 24. oktobra.

Postigao je gol protiv Venloa, u onoj čuvenoj pobedi od 13:0, zatim protiv Atalante i Mitjilanda u Ligi šampiona, zatresao je mrežu i golmana Fortune Sitarda u domaćem prvenstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)