"MAMINJU" DOSTA SKRIVANJA: Zdravko Mamić se predaje Hrvatskoj uz jedan uslov

Novosti online

24. 09. 2020. u 10:38

ZDRAVKO Mamić je u junu 2018. godine nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora.

МАМИЊУ ДОСТА СКРИВАЊА: Здравко Мамић се предаје Хрватској уз један услов

Foto arhiva VN

Razlog je "izvlačenje" oko 116 miliona kuna iz Dinama, a neposredno uoči izricanja te presude sklonio se u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima. Sada je spreman da se vrati u Hrvatsku, ali samo pod jednim uslovom.

Mamić već duže vreme boravi u Bosni i Hercegovini, a sada se javnosti obratio putem svoje Fejsbuk stranice gde je poprilično jako udario na hrvatsko pravosuđe.

Otuda i ne čudi što mu je jedini uslov taj da mu se, po povratku u Hrvatsku, ne sudi u Osijeku.

- Želim se vratiti u Hrvatsku i pristupiti svim suđenjima protiv mene i to uz samo jedan uslov, a to je da to ne bude na sudu u Osijeku. Čast i izvinjenje svim poštenim i časnim pojedincima, oni znaju ko su i šta su, ali među njima ima i sudija kakve svet nije video i koji su gori od onih kojima sude. O tome drugi put i u drugim okolnostima", napisao je Zdravko Mamić sinoć na svom Facebooku.

Nekadašnji "alfa i omega" Dinama iz Zagreba je istakao da više neće da ćuti i tako "štiti Jude, lopove i kriminalce koji uništavaju Hrvatsku".

Ističe da je spreman da krene u "borbu protiv kartela koje zovu pravosuđe", sve kako bi društvo u Hrvatskoj bilo za primer, a dodaje i da je lično na čelu Dinama u ovu zemlju doneo milijardu evra profita od 1992. godine.

Na kraju čitavu poruku završava sa "Vaš Maminjo",

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima