NENAD MIROSAVLJEVIĆ ZA "NOVOSTI": Docić na pauzi šest nedelja

N. I.

13. 09. 2020. u 08:12

KAPITENU Čukaričkog Marku Dociću je bolje nego što se u prvi mah svima učinilo. Ovo je, za "Novosti", juče potvrdio sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević.

НЕНАД МИРОСАВЉЕВИЋ ЗА НОВОСТИ: Доцић на паузи шест недеља

FOTO: M. Vukadinović

Kada je u 60. minutu meča Čukarički - Zvezda Seku Sanogo pogibeljno startovao na Docića i poslao ga pravo u bolnicu, samo je bilo nejasno zašto ovaj vezista iz Obale Slonovače nije dobio crveni, već je pošteđen žutim kartonom ?!

- Obavljeni su svi neophodni lekarski pregledi. Na sreću, nema preloma kosti i teže povrede ligamenata. Prve procene kažu da će Docić odsustvovati sa terena četiri do šest nedelja - dodaje Mirosavljević.

Ta scena iz 60. minuta, bolan urlik Docića i scena u kojoj se svi malobrojni prisutni na stadionu na Banovom brdu hvataju za glavu zbog pogibeljnog starta Sanoga, dugo će da se pamti. Lukić je ostao dosledan i tvrdoglav u svojoj nameri da ne isključi Zvezdinog igrača, iako je na semaforu već uveliko stajalo 0:3, mada taj detalj ne bi trebalo takođe da ima, pa ni u Srbiji, nikakve veze sa zdravim razumom...

Na pitanje, da li će se Čukarički zvanično oglasiti i poslati kritiku na račun beogradskog arbitra ili Sudijske organizacije, Miroslavljević je bio kratak i jasan:

- Zasad nećemo ništa da komentarišemo.

Podsetimo, Zvezda je savladal Čukarički na Banovom Brdu sa 3:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a