PREDSEDNIK LA LIGE: Obožavam Mesija, kako bih mogao da ratujem protiv njega?

Novosti online

07. 09. 2020. u 14:58

PREDSEDNIKU La Lige Havijeru Tebasu je laknulo kada su Barselona i Lionel Mesi našli zajednički jezik.

ПРЕДСЕДНИК ЛА ЛИГЕ: Обожавам Месија, како бих могао да ратујем против њега?

foto: EPA

Italijanska “Koriere dela Sera” je razgovarala sa prvim čovekom španskog fudbala i prvo ih je zanimala priča o klauzuli iz Mesijevog ugovora.

- To nije bio rat protiv Lea, učinio bi isto da je to bio „Pepito Perez“ ili bilo koji drugi igrač našeg prvenstva. Morali smo da branimo pravdu: ugovori postoje da bi se poštovali, bez obzira na to koje ime je potpisano – rekao je Teves iskreno i priznao da mu je pao kamen sa srca.

Španac ne krije da je veliki ljubitelj lika i dela Lionela Mesija.


- Obožavam ga. On je istorija španskog fudbala poslednjih 20 godina. Kako sam mogao da ratujem sa njim? Samo sam želeo da poštuju ugovore. Prema menadžeru Mesijevi advokati su deo ugovora stavili van konteksta i to unelo obmanu.

Tebas je objasnio šta bi značio njegov odlazak iz Barselone:

- Svako bi voleo Mesija u svojoj ligi i biće šteta za nas ako sledeće godine ode. Međutim, od 2014. godine ustanovili smo da La Liga mora da bude iznad igrača i klubova. To je jedini način da taj sektor ostane profitabilan i svaki dan koji prolazi brend La Liga je konsolidovaniji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba