ARGENTINCI JAVLJAJU: Mesi doneo konačnu odluku

Novosti online

04. 09. 2020. u 15:53

U svetu sporta se u poslednje vreme najviše priča o tome gde će karijeru nastaviti Lionel Mesi, nakon što je on naveo da želi da napusti Barselonu.

АРГЕНТИНЦИ ЈАВЉАЈУ: Меси донео коначну одлуку

foto: EPA

Pominjali su se brojni klubovi kao sledeća stanica magičnog Argentinca. Najveće šanse su davane Mančester sitiju da može da potpiše Lea. Ipak, izgleda da se to neće desiti.

Kako javlja argentinski "Tyc Sports" koji se poslednjih dana bavi gotovo samo Mesijem, izveštava da je 33-godišnjak iz Rosarija doneo odluku.

Prema njihovim saznanjima on će ostati u Barseloni. Tvrde da je on to odlučio još u utorak, kako bi izbegao sudske postupke i ružan rastanak sa voljenim klubom.

Kako javljaju argentinski mediji Mesi će ostati u Barseloni/foto: EPA

Mesi bi trebalo na "Nou Kampu" da ostane do isteka ugovora, a to je do kraja sledeće sezone, a onda se može očekivati da promeni sredinu.

Očigledno da kapiten Barselone nije želeo da mu debakl protiv Bajerna bude poslednji meč u klubu u kojem je proveo celu karijeru.

Ukoliko se desi da Mesi jednog dana ode iz katalonskog giganta, navijači su zaslužili da to bude onako kako dolikuje, da isprate najvećeg uz gromoglasan aplauz i zahvale mu za sve što je uradio za Barselonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)