SADA već bivši trener Partizana Savo Milošević ističe da poraz od Vojvodine nije bio presudan u njegovoj odluci da napusti crno-bele.

Komentari (10)

jugoslav

01.09.2020. 17:11

Uvek sam tvrdio da Savo nije trener za Partizan,kao što ni Deki nije za Zvezdu,ali mogu opravdati njegovo ponašanje u N.Sadu.Onaj što je sve zakuvao po ,,receptu"majstora kuhinje iz FSS ostaje da i dalje kuva.Zato nam je i fudbal takav-kakav je.Medju najgorima u ovom delu Evrope.Mogu Zvezda i Partizan pobedjivati:Javor,TSC,Radnik S,Mačvu,Bačku,N.Pazar,i ostala sela,a kada dodju ozbiljne ekipe iz evrope ,pucaju petarde i kod Borjana i kod Stojketa.A ne sude neki Jovanovići .Zato,Savo u pravu si :,,nikada više ovde."

KIR SRBIN

01.09.2020. 18:26

@jugoslav - Фудбал нам је "такав какв је" што полуписмени сплавари воде клубове и баве се тренерским послом, послом васпитача-учитеља, што нам тимове и репрезентацију састављају пропали фудбалери, али веома успешни менаџери-муљаре и што су се свима у Србији смучили.

Pera

01.09.2020. 19:31

@jugoslav - Jugoslave, Jugoslave! Nije istina da Zvezda i Partizan mogu da pobeđuju Novi Pazar, Bačku i td. To može samo Zvezda a Partizan je njihova star mušterija i redovno gubi. Zato pazi šta pišeš i nemoj više nikada da upoređuješ Partizan sa Zvezdom jer joj time krnjiš ugled.

Gazda

01.09.2020. 20:20

@Pekson - Pamćenje me dobro služi, Savo je bio veliki kritičar FSS sve dok se nije udomio u isti. Tada je počeo da priča o FSS sve u superlativu, kada je postavljen za trenera Partizana, ponovo je opleo po FSS. Dovoljno da procenite.

Srdjank

01.09.2020. 21:35

@Gazda - На жалост још један од легенди одлази из Српског фудбала.... Одавно је време да се запитамо шта је ту труло... На жалост како каже наш народ пара ради где бургија неће... Сад остаје још Станковић да се покаже колико може да издржи у Србији, док и он не схвати како ствари стоје... На жалост, ја само кажем себи ... СРБИЈА... Одмах знам шта је ...

Miško

01.09.2020. 18:12

Savo je veliki licemer, ovo u N.Sadu nije prvi put. Imao je loš tim baš kao što je on loš trener. Inđija i Javor su se sklonili a ostale bodove je osvojio uz pomoć sudija. Njemu je kriv sudija grobarski koji svoj autoritet, zbog svog Partizana, ruši na derbiju. Razmaženi igrači koji vrede 20 ma 50 miliona evra, zaboravili i da trče. Neujednačeni kriterijumi kod faulova, Zdjelar - Čović i Čović-Zdjelar slični kao blizanci ovaj sviza samo za Partizan. Danajski darove im čini TV Arena i pristrasni komentatori, kao i novinarske "patke", toliko ne realne. Uglavnom napišem da Partizan nema ništa. Nema upravu, igrače, samo ukradeni stadion.