LALATOVIĆ: Milošević je zaslužio da bude dugotrajno rešenje Partizana

Novosti online

30. 08. 2020. u 08:10

NASTAVITI niz uspeha, kako u superligaškom pohodu, tako i u međusobnim duelima sa Partizanom koga su nadigrali u finalu najmasovnijeg takmičenja i u ligi na kraju prošle sezone.

ЛАЛАТОВИЋ: Милошевић је заслужио да буде дуготрајно решење Партизана

Foto: N.Paraušić

To je cilj fudbalera Vojvodine u današnjem odmeravanju za bodove sa vicešampionom koga dočekuju danas (18.45) na "Karađorđu".

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, ne štedi reči hvale za rivala koji je već ove sezone prošao prvo kolo evropskog takmičenja, a šanse za trijumf rasporedio je "po pola".

- Partizan, jednako kao i mi, u svaki meč ulazi da pobedi - kaže Lalatović. - Derbi će, uveren sam, opravdati očekivanja za gledaoce TV prenosa. Obe ekipe imaju pojedince koji potezom mogu da reše meč. Ipak, suština je da trenutno niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50-50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi.

Novosadski strateg u prvi plan ističe bezrezervnu veru u svoje izabranike ali i pobedničku atmosferu.

- Ne verujem da će biti nekih velikih iznenađenja, dobro se poznajemo, a igrali smo dva puta u poslednja dva i po meseca. Izuzetno cenim Savu Miloševića kao trenera i, po mom mišljenju, zaslužio je da bude dugotrajno rešenje za Partizan. Stvarno ih respektujem, ali, ipak najviše poštujem moj tim i moju Vojvodinu - rekao je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri