ZVEZDA SPREMNA ZA START SEZONE: Gol i majstorska asistencija Spiridonovića, Radulović "dotukao" Borac

Z. Ćorović

28. 07. 2020. u 20:50

MNOGO se priča i očekuje od povratnika Kataija i Kange, a najviše do sada je pokazao Srđan Spiridonović. Momak iz Beča, koji je došao kao prvo letnje pojačanje, dao je najveći doprinos Zvezdoj glatkoj pobedi u generalci protiv Borca iz Banjaluke na „Marakani“ – 3:0 (1:0).

ЗВЕЗДА СПРЕМНА ЗА СТАРТ СЕЗОНЕ: Гол и мајсторска асистенција Спиридоновића, Радуловић дотукао Борац

Foto: FK Crvena zvezda

Spiridonović je u 15. minutu preciznim udarcem završio brzu i tečnu akciju posle odličnog proigravanja Ivanića, u 54. se istakao majstorskom asistencijom koju je iskoristio Nikolić za 2:0.

Bio je Spidi strelac i na prošlom meču sa Napretkom pa se dobrim igrama nametnuo kao najprijatnije iznenađenje priprema.  Trijumf protiv Borca začinio je mladi Radulović lepim lobom u finišu meča.

- Najviše sam zadovoljan što se niko nije povredio, u sve ove prijateljske utakmice smo ulazili posle velikog rada. Mogu da budem prezadovoljan kako su odrađene pripreme. Veliki sam optimista – rekao je posle utakmice Dejan Stanković, trener crveno-belih.

Od igrača koji imaju probelma sa povredama,  samo je Gavrić zaigrao u drugom poluvremenu.

U subotu (19.30) Crvena zvezda je domaćin Novom Pazaru u prvom kolu Superlige.   

C. ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Eraković, Rodić – Sanogo (od 59. Jovičić), Nikolić - Ivanić, Spiridonović, Katai (od 46. Vulić), Tomane. Od 70. minuta: Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin, Jovančić, Vukanović, Gavrić, Radulović, Krstović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale