MIHAJLOVIĆ ISKREN: Fudbal bez navijača je užasan, bolje da se ne igra

Novosti online

25. 07. 2020. u 19:49

VIRUS korona je pokazao jednu bitnu stvar u svetu sporta.

МИХАЈЛОВИЋ ИСКРЕН: Фудбал без навијача је ужасан, боље да се не игра

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Velika je razlika igrati sa i bez navijača. Primetno je da to utiče i na same igrčae na terenu.

Ne krije to ni srpski stručnjak sa klupe Bolonje Siniša Mihajlović.

- Užasno je zaista. Gore je nego na treninzima. Ono što se dešava u ovim trenucima nije fudbal. Igramo na svaka tri dana po neverovatnim vrućinama. Ne možete da procenite koliko su timovi dobri u ovim uslovima. Jedva čekam da se sezona završi, jer mi je dojadilo da igramo pred praznim tribinama. Radili smo to kao hitne i neophodne mere, jer je bio jedini način da se sezona završi. Nadam se da će od septembra navijači da se vrate - rekao je Mihajlović.

Ambijent mu se ni malo ne sviđa.

- Ovakav način je veoma loš. Nemam nikakve emocije, nikakvu radost. Ponavljam, na utakmicama je kao na treninzima. Stvarno je užasno igrati tako i rekao bih da nisam jedini koji tako misli.

Imao je pohvale na račun tima.

- Uprkos mojoj bolesti, pa karantinu zbog korone i svemu što nas je snašlo moram da kažem da je tim napredovao. Obezbedili smo opstanak u ligi veoma rano i bili u gornjem delu tabele. Želimo da nastavimo da rastemo, da budemo bolji, ali da bi se to dogodilo moramo da pronađemo psihološku konstantnost.

Stekao se utisak da je jedan od problema neefikasnost napadača.

- Možda je jedna od problema naših napadača u ovom trenutku to što pokušavaju da se iskupe za neke slabije partije. Očekuje nas duel sa Lećeom i svesni smo da u ovom delu sezone motivacija pravi razliku. Ako budemo “gladni” kao oni onda možemo da pokažemo da smo kvalitetniji - zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri