NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA “TIPA”: Predlažu Jokanović, Blažić, Manović...

Tip

18. 07. 2020. u 12:00

U NOVOM broju lista za kladioničare “Tip” možete pročitati predloge za mečeve predstojećeg vikenda.

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА “ТИПА”: Предлажу Јокановић, Блажић, Мановић...

Foto: N. Paraušić

* MARKO BLAŽIĆ (Apolon Smirnis), o prelomnim mečevima najjače lige Grčke

PANETOLIKOS – VOLOS 1

- Panetolikos je pobedom u derbiju začelja “fenjer” predao direktnom konkurentu Panioniosu. Osvojena tri boda su bila dovoljna da na pretposlednje mesto “spusti” Ksanti, koji u prošlom kolu takođe nije znao da iskoristi privilegije domaćeg terena. U grčkom prvenstvu, u slučaju istog broja bodova međusobni dueli su prvi aršin po kome se kroji poredak. Panetolikos je tokom sezone bio slabiji od Ksantija, tako da mu tri boda prednosti pred mečeve poslednjeg kola plej-auta nisu potpuna garancija ostanka u eliti. Na domaćem terenu, bod mu završava posao, a očekujem da u prelomnom meču osvoji sva tri protiv Volosa.

* PREDARAG JOKANOVIĆ trener u Portugalu

FAMALIKAO – BOAVISTA 1

- Fudbalerima Rio Avea i Famalikaoa želje se podudaraju. I jedni i drugi sezonu hoće da krunišu plasmanom na međunarodnu scenu. Biće teško, ali pred poslednje kolo, verujem da na svojim terenima ne bi smeli da kiksnu u ovako važnim mečevima. Famalikao sam spreman da izdvojim i u fikseve, jer za protivnika ima Boavistu, koja posle tri poraza u nizu ne deluje mi da je zahtevan protivnik.

* ŽARKO UDOVIČIĆ (Lehija, Poljska)

PJAST – KRAKOVIJA 1

U ovom kolu, berbu bodova očekujem i od Pjasta. Osim domaćeg terena, koji mu daje određenu dozu samopouzdanja, fudbalerima Pjasta posao bi mogao da olakša izmenjen sastav Krakovije. Za očekivati je da trener gostiju najbolje igrače ostavi po strani, kako bi ih sačuvao za finale Kupa Poljske protiv moje Lehije sledećeg petka.

* ZORAN MANOVIĆ trener u Švedskoj

SIRIUS – NORČEPING 2

- U najjačoj ligi Švedske, rezultati nikako da se vrate normali. Od starta prvenstva Norčeping mi deluje najubedljivije, i to je jedini razlog što sam se usudio da ga izdvojim.

* DEJAN MARKOVIĆ trener u Švajcarskoj

CIRIH – JANG BOJS 2

- Virus korona je zahvatila ceo prvi tim Ciriha, koji je uprkos tome odlučio da nastavi šampionat, samo sa omladincima u timu. Iz tog razloga, ne verujem da će biti konkurentni u okršaju sa Jang bojsom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja