"NISAM PSOVAO MAJKU!" Igor Duljaj nikad emotivniji, poraz Partizana pred večiti derbi ga baš potresao, ali i ono što je sam doživeo

Novosti online

14. 04. 2024. u 21:32

Čukarički i Partizan su se sastali u 30. kolu Superlige Srbije, poslednjem pred plej-of (koji naredne subote otvara "večiti derbi" na stadionu Crvene zvezde), a meč na Banovom brdu doveo je i do vrlo emotivnog obraćanja trenera crno-belih, Igora Duljaja.

НИСАМ ПСОВАО МАЈКУ! Игор Дуљај никад емотивнији, пораз Партизана пред вечити дерби га баш потресао, али и оно што је сам доживео

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, izuzetno uzbudljiva utakmica Čukarički - Partizan okončana je uz čak tri pogotka posle 90. minuta, a strateg crno-belih je najpre ovako reagovao na poraz:

- Dva različita poluvremena. Najpre da čestitam Čukaričkom na tri osvojena boda. Imali smo u drugom poluvremenu priliku, kada smo uspeli da stisnemo protivnika, kada smo dali dva gola, ali onda opet naivno primamo golove... Ovo ide na moja leđa. Nismo ušli u meč onako kako je trebalo, previše je nonšalantno bilo. Neke stvari se ponavljaju. Ali, nema predaje, idemo dalje - započeo je Duljaj.

Upitan o povredi golmana Aleksandra Jovanovića, rekao je da ne zna koliko je ozbiljna:

- Ne znam, veoma je teška situacija, čim je on tražio izmenu... Nije mogao da izdrži, morali smo da reagujemo, da se ne pogorša povreda.

Potom je došao na red najzanimljiviji deo razgovora - pitanje o tome ko će ga menjati sledeće subote, jer Duljaj neće moći da vodi Partizan na večitom derbiju:

- Veoma teško je komentarisati suđenje, niti to želim... Ali, moramo jednu stvar da razjasnimo. Nije ovde u pitanju Igor Duljaj, već jedna tradicija, kao što je Partizan. Dozvoliti da... ne znam da li nekad u istoriji bilo (da trener Partizana ne može na derbi) ... Niti sam vređao, niti sam psovao majku, mislim da to nisu korektne stvari da se na ovakav način pokazuje sila, odnosno nepoštovanje. Možda sam ja pogrešno nešto uradio, ali instituacija, tradicija Partizana... on direktno narušava tradiciju Partizana. Ja ne komentarišem suđenje, jednostavno, taj odnos... koji je izuzetno nadmen, to nikome nije potrebno. Treba da budemo sportisti. Ako sam nešto pogrešio, ja se izvinjavam, ali ne može da se neko ponaša na taj način kako se ponašao danas... Mislim, oni bi trebalo da budu delioce pravde, ali bilo je malo drugačije. Ali, okej, moja je krivica, nikada neću tražiti krivicu u drugima. Samo, mislim da unišvate derbi koji nas očekuje. Mislim da je to malo ružno. Ali, dobro, idemo dalje. To je život. Biće to sve okej - rekao je Duljaj i potom dodao da samo Albert Nađ od njegovih saradnika ima licencu da vodi ekipu na superligaškom meču, ujedno i predstojećem večitom derbiju.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (4)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?