DOKTORI DALI ZELENO SVETLO: Riko posle godinu dana opet na terenu

Novosti online

11. 04. 2024. u 14:15

Golman Pari Sen Žermena Serhio Riko dobio je dozvolu lekara da se vrati fudbalu posle oporavka dugog 11 meseci od nesreće koja ga je zadesila na odmoru u rodnoj Španiji, saznaje "Atletik".

ДОКТОРИ ДАЛИ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Рико после годину дана опет на терену

Foto: Profimedia

Španski čuvar mreže je u maju doživeo nesreću na jahanju u Andaluziji, tom prilikom  je slomio vratne pršljenove i pretrpeo moždani udar.

Riko je tokom odmora u Sevilji pao sa konja i tom prilkom doživeo povrede pošto ga je pregazila kočija i "odbegla“ životinja.

Doktori su posle velike borbe i 36 dana na intenzivnoj nezi uspeli da mu spasu život. U bolnici je proveo ukupno deset nedelja.

Povremeni španski reprezentativac (branio 2016. protiv Južne Koreje), bio je prošle sezone rezerva Điđiju Donarumi na golu pariskih svetaca. Tokom karijere branio je još za Sevilju, Fulam i Majorku.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)