"E, SAD KREĆE GOLGOTA!" Ovako je Vladan Milojević rekao posle pobede Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Novosti online

10. 04. 2024. u 20:52 >> 21:19

Crvena zvezda je prošla u polufinale Kupa Srbije, ali nije joj bilo lako kao što je mislila da će biti slučaj. O tome je govorio i njen trener, Vladan Milojević.

Е, САД КРЕЋЕ ГОЛГОТА! Овако је Владан Милојевић рекао после победе Звезде у четвртфиналу Купа Србије

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je pobedila Vršac u četvrtfinalu Kupa, posle čega je njen šef stručnog štaba stao pred kameru TV Arena sport i odgovorio na jedino pitanje - kako mu se činio nastup mladih igrača koje je poslao na teren:

- Ja sam, pre svega, jako zadovoljan njihovim odnosom prema treningu. Sigurno, njima dosta pomažu stariji igrači, koji im daju podršku. Sve u svemu, zadovoljan sam. Normalno, nije lako igrati, malo je tu i trema. Ali, u svakom slučaju, drago mi je da imaju dobar odnos prema igri. Sve ovo ostalo su detalji koji se ispravljaju na treningu - rekao je Vladan Milojević, pre nego što je otišao u svlačionicu.

"Sad kreće golgota!"

Posle završnog obraćanja igračima u sredu, strateg šampiona je dao sledeću izjavu za klupski sajt:

- Mislim da je utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da pružimo priliku pojedinim igračima i mislim da su opravdali ukazano poverenje. Svakodnevno rade dobro, jako sam zadovoljan. Videli smo dosta novih lica. Imali smo par šansi u prvom poluvremenu, preko kojih smo mogli da damo drugi gol. Dragović je takođe danas nastupio posle duže pauze, uz njega i Bukari. Na terenu je bilo i dosta mladih igrča, koji odlično treniraju uz starije fudbalere. Zadovoljan sam, idemo dalje – istakao je Milojević.

Zvezdin golman Glazer je i na današnjem susretu ostao nesavladan, što je obradovalo trenera:

- To je fudbal. Želimo da imamo stabilnu odbranu. Nije to toliko ni bitno. Ne gledam na takav način. Bitno je da na utakmicama prikazujemo ono što radimo na treninzima, to je najbitnije.  

Pohvalio je strateg ekipe s Marakane podršku na meču četvrtfinala Kupa Srbije i najavio "muke koje slede":

- Hvala navijačima, još jednom su pokazali umeće na tribinama. Veoma je lepo igrati u ovakvoj atmosferi. Podrška posebno znači mladim igračima koji su danas nastupili. Očekujem ih i u nedelju na stadionu. Od sledeće nedelje kreće „golgota“. Imamo plej-of, pred nama su utakmice sa najboljim ekipama prvenstva. U igri je 21 bod, ali nas pre toga očekuje utakmica sa Železničarom, koja neće biti ni malo laka. Tu je i polufinale Kupa. Očekuje nas dosta utakmica, a podrška navijača će nam kao i uvek biti potrebna – poručio je Vladan Milojević.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave