POSLEDNJIH 180 MINUTA REGULARNOG DELA SUPERLIGE NE DONOSI VELIKU DRAMU: Samo "kota četiri" nepoznanica

M. Bl.

05. 04. 2024. u 13:11

GOL Aranđela Stojkovića u finišu meča protiv Voždovca zakazao je večiti derbi u plej-ofu za 20. april pošto crno-beli u preostala dva kola ni teoretski ne mogu da "skliznu" sa druge pozicije.

ПОСЛЕДЊИХ 180 МИНУТА РЕГУЛАРНОГ ДЕЛА СУПЕРЛИГЕ НЕ ДОНОСИ ВЕЛИКУ ДРАМУ:  Само кота четири  непознаница

Foto: EPA

Aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi, je u preostala dva kola potrebna jedna pobeda u mečevima sa Radnikom i Železničarom kako bi novi derbi zakazala na svom stadion, dok će TSC sigurno u poslednjih sedam prvenstvenih kola ući kao trećeplasirani.

Najveća gužva vezana je za "kotu četiri" gde se 180 minuta pre kraja regularnog dela nalaze tri ekipe sa istim brojem bodova. Čukarički, Vojvodina i Radnički iz Kragujevca sa 44 boda gaje iste ambicije, a interesantno je da će rasplet po svemu sudeći "nacrtati" TSC koji večeras dočekuje Čukarički, a u poslednjem kolu gostuje Vojvodini.

Poslednja dva mesta u plej-ofu bi trebalo da pripadnu Mladosti iz Lučana i Napretku, dok se Novi Pazar nada čudu kako bi nadoknadio minus tri u odnosu na osmoplasirane Kruševljane pošto sutra gostuje Partizanu, a u poslednjem kolu dočekuje Radnički iz Niša.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)