SRBI! Evo kako su se obukli srpski fudbaleri za dolazak na pripreme za meč sa Rusijom (FOTO)

Novosti online

18. 03. 2024. u 16:16

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće u Rusiji i sa tamošnjom nacionalnom selekcijom odigrati prijateljsku utakmicu, a pred taj događaj koji je sve bliže - "orlovi" su se ovog ponedeljka okupili u Staroj Pazovi.

СРБИ! Ево како су се обукли српски фудбалери за долазак на припреме за меч са Русијом (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativci naše zemlje su stigli u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije i to - prilično moderno obučeni.

Uostalom, pogledajte fotografije samo nekolicine njih:

Podsetimo, usled rata u Ukrajini, koji Ruska Federacija naziva "specijalna vojna operacija", ruski sportisti ne mogu kolektivno da se takmiče u međunarodnim nadmetanjima, a u mnogim individualnim to im je omogućeno samo ako se odreknu identiteta, pa nastupe bez pominjanja države iz koje su, ali i bez himne, grba, čak i boja zastave na svojoj opremi...

Sa druge strane, zemlje koje nisu uvele sankcije Rusima dozvoljavaju svojim ekipama da se sa ruskim nadmeću u prijateljskim mečevima i za to se opredilila i naša kuća fudbala. 

Utakmica Rusija - Srbija se igra u četvrtak, 21. marta, od 18 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, i to uz prenos uživo na portalu "Novosti".

Ali, neće to biti jedini meč našeg državnog tima u predstojećem periodu.

Pripreme "orlova" za EURO 2024 uključuju zasad četiri prijateljske utakmice: protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna), kada će se od fudbala i zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Naša nacionalna selekcija od 2000. godine nije igrala na Evropskom prvenstvu, pa će ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija baš protiv "zbornaje komande" početi brušenje forme za veliki povratak na šampionat "Starog kontinenta".

Sve o "orlovima", fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu