DERBI NA PREMIJERI: Kraljevačka Sloga spremna za prolećni deo sezone

G. ĆIROVIĆ

15. 03. 2024. u 12:06

Posle višemesečne zimske pauze, predstojećeg vikenda konačno će se zakotrljati fudbalska lopta i na terenima Šumadijsko-raške zone.

ДЕРБИ НА ПРЕМИЈЕРИ: Краљевачка Слога спремна за пролећни део сезоне

G.Šljivić

Na prolećnoj premijeri i derbiju kola, a najverovatnije i čitave sezone, prvoplasirana kraljevačka Sloga ugostiće sutra (14.30), pred svojim navijačima na Gradskom stadionu u Kraljevu, drugoplasirani tim Bane 1931 iz Raške.

Kraljevčani su, podsećamo, posle poraza u prvom kolu jesenas nanizali čak 11 uzastopnih pobeda, dok su gosti iz Raške, sa utakmicom više i zahvaljujući odustajanju Srbije iz Ilićeva od daljeg takmičenja, u zaostataku za liderom samo jedan bod.

Sve to motiv je više za pulene trenera Aleksandra Trišovića da pobedom započnu proleće i po drugi put u sezoni savladaju direktnog rivala za povrtak u Srpsku ligu s obzirom na to da su i meč u Raški rešili u svoju korist rezultatom 3:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)