ARSENAL NAJSREĆNIJI: Liverpul i Mančester siti odigrali veliki derbi Premijer lige (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2024. u 18:55

Fudbaleri Liverpula odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Mančester sitija u velikom derbiju Premijer lige koji je održan u 28. kolu.

АРСЕНАЛ НАЈСРЕЋНИЈИ: Ливерпул и Манчестер сити одиграли велики дерби Премијер лиге (ВИДЕО)

EPA/EFE

Branioci trona bolje su počeli meč. Njihov prepoznatljiv presing mogao je da se vidi od samog starta, a nije im mnogo trebalo da povedu.

Džon Stons je iskoristio sjajan centaršut Kevina de Brujnea i savladao Kelehera (VIDEO). Sa tim rezultatom se i otišlo na pauzu, a drugo poluvreme donelo je drugačiju sliku.

Ekipa Jirgena Klopa je krenula ofanzivno i to joj se isplatilo već u 50. Minutu. Dosuđen je penal za Liverpul, a odgovornost je preuzeo Aleksis Mek Kalister i matirao Edersona (VIDEO).

Mogali su "crveni" i do potpunog preokreta, ali su promašili nekoliko velikih šansi. Nije im pomogao ni Mohamed Salah koji je ušao u 61. minutu u igru.

Ovakav rezultat najviše raduje fudbalere Arsenala, koji su sada preuzeli lidersku poziciju na tabeli sa 64 boda ,koliko ima i Liverpul uz lošiju gol razliku, dok je Mančester siti treći sa bodom manje.

BONUS VIDEO: PREOKRET: Gol kojim je Partizan poveo protiv Crvene zvezde u 172. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave