DEJAN JOVELJIĆ ŽIVI SVOJ SAN: "Nestvarno je biti na istom terenu kao Mesi i Suarez, kamoli još dati im gol!"

Novosti online

04. 03. 2024. u 07:10

Fudbaler Los Anđeles Galaksija i srpski reprezentativac Dejan Joveljić izjavio je danas da je cilj njegovog tima da izbori plej-of i da pokuša da osvoji MLS ligu.

ДЕЈАН ЈОВЕЉИЋ ЖИВИ СВОЈ САН: Нестварно је бити на истом терену као Меси и Суарез, камоли још дати им гол!

FOTO: Tanjug/AP

LA Galaksi je u prvom kolu nove sezone u MLS ligi pre nedelju dana odigrao 1:1 sa ekipom Intera iz Majamija. Joveljić je na ovom meču postigao jedini gol za svoj tim, dok je strelac za klub iz Majamija bio Lionel Mesi.

  - Čast je igrati protiv takvih veličina, ali nažalost nismo uspeli da pobedimo. Slažem se da je Inter jedan od favorita za titulu, ali sigurno je da neće da im bude lako. Neverovatan je osećaj posmatrati Mesija, a igrati protiv njega je san snova. Maksimalno respektujem Mesija, ali naravno tokom utakmice se trudim da ga pobedim - rekao je Joveljić za Jutarnji list.

Za Inter pored Mesija, između ostalih, igraju i Đordi Alba, Luis Suarez i Serhio Buskets.

  - Zaista je nestvarno biti na istom terenu sa njima, a kamoli još dati gol. Nadam se da će ovo da bude moja najuspešnija sezona. Imamo najbolji tim u poslednje tri godine od kada sam ja u Galaksiju. Cilj je da izborimo plej-of i da pokušamo da osvojimo MLS ligu -  zaključio je Joveljić.

LA Galaksi su prošle noći u gostima pobedili San Hoze 3:1, a srpski fudbaler je postigao jedan gol i zabeležio je jednu asistenciju.

Klub iz Los Anđelesa igraće u narednom kolu protiv Nešvila. Joveljić (24) je član LA Galaksija od 2021. godine.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!