SVE NAPETIJA TRKA ZA TITULU: Mančester siti jedva pobedio autsajdera, Liverpul umalo dočekao čudo (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 02. 2024. u 20:27

FUDBALERI Mančester sitija upisali su novu pobedu u Premijer ligi. "Građani" su kao gosti trijumfovali protiv Bornmuta sa 1:0 u 26. kolu.

СВЕ НАПЕТИЈА ТРКА ЗА ТИТУЛУ: Манчестер сити једва победио аутсајдера, Ливерпул умало дочекао чудо (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Pepa Gvardiole nisu blistali, ali za njih je najvažnije da su slavili i nastavili trku za titulom koja će kako stvari stoje biti neizvesna do samog kraja.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 24. minutu kada je Fil Foden savladao Neta. On je dobro ispratio gde će se lopta odbiti nakon što je Brazilac zaustavio udarac Erlinga Halanda i nije mu bilo teško da je smesti u praznu mrežu.

Mladom 23-godišnjem krilnom napadaču je ovo bio deveti gol u Premijer ligi, uz to ima i sedam asistencija.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, pa je Siti ostvario veoma važnu pobedu kada je borba za šampionski pehar u pitanju. Vredi pomenuti da je ovo braniocu titule bio 14. trijumf u nizu protiv "trešnjica".

Domaćin je mogao do boda u samom finišu utakmice. Semenjo je centrirao sa desne strane, a Enes Unal je sjajno skočio i šutirao glavom, ali lopta je otišla malo pored gola koji je čuvao Ederson.

"Građani" su drugi na tabeli sa 59 bodova, lider Liverpul ima jedan više, a trećeplasirani Arsenal 55. "Tobdžije" ove subote od 21 sat dočekuju Njukasl.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave