NADA PRED REVANŠ: Fudbalerke Srbije odigrale nerešeno sa Islanđankam

Novosti online

23. 02. 2024. u 20:09

U utakmici baraža lige nacija za ulazak u A diviziju, ženska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 sa ekipom Islanda.

НАДА ПРЕД РЕВАНШ: Фудбалерке Србије одиграле нерешено са Исланђанкам

FOTO: FSS

Prvo poluvrme donelo je dosta uzbuđenja. Naše devojke su od starta krenule agresivno i napadale sa željom da što pre dođu do pogotka. To im se i ostvarilo u 19. minutu kada je posle kornera kada je tandem Tijana Filipović - Jelena Čanković doneo vođstvo Srbiji.

Nažalost, rivalke su vrlo brzo došle do izjednačenja, loša reakcija izabranica Dragiše Zečevića i propust u odbrani omogućili su Islanđankama da preko Hlin Eiriksdotir dođu do izjednačenja.

Ispostaviće se da je to bio i konačan rezultat, iako su naše devojke igrale sjajno i u nastavku, napadale ali gol je izostao. Pored promašaja još jedan maler desio se u 82. minutu kada je Dina Blagojević dobila direktan crveni karton.

Svakako utisak koje su ostavile devojke može da raduje pred revanš koji je na programu 27. februara u gostima.

BONUS VIDEO: MAKSIMOVIĆ ZA "NOVOSTI": Iz opuštene igre dolaze rezultati, blizu smo Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)