MIJATOVIĆ PRELOMIO! Zvezdin biser zna gde bi, ali mnogo se pitaju i oni

Novosti online

13. 12. 2023. u 10:27

SRPSKI mediji su pisali, a holandski potvrdili...

МИЈАТОВИЋ ПРЕЛОМИО! Звездин бисер зна где би, али много се питају и они

FOTO: M. Vukadinović

Tačnije, Mocartsport je nedavno objavio vest da je Zvezdin vunderkind Jovan Mijatović na meti Fejenorda i Zenita. 

Roterdamski portal 1908.nl, blizak izvorima iz kluba, dobio je potvrdu da je tamošnji prvak zainteresovan za januarski transfer Mijatovića.

Holandski portal dodaje i da igrač preferira prelazak na De Kajp u odnosu na Zenit i da ne bi želeo da karijeru nastavi u Zenitu. Iako ruski klub od letošnjeg Gasprom kupa ima pravo preče kupovine na Mijatovića i Marka Stamenića i može da izjednači ponude drugih klubova, mladi napadač se nada da se to neće desiti.

Zenit je poput ruskih klubova i dalje pod sankcijama, ne učestvuje u evrokupovima i ne nudi priliku za razvoj i napredak poput Fejenorda koji poslednjih godina živi najuspešniji period u ovom veku.

Iako još nije došlo do zvanične ponude velikana iz Roterdama, to bi moglo da se desi već na početku zimskog prelaznog roka jer će Fejenord u januaru biti u problemu sa napadačima.

Trojica od četvorice napadača će tada biti na reprezentativnim akcijama. Iranac Alireza Jahanbakš i Japanac Ajase Ueda odlaze sa svojim reprezentacijama na Kup Azije, dok će Jakuba Minte učestvovati sa Gambijom na Kupu afričkih nacija.

To znatno sužava opcije trenera Arnea Slota koji bi ostao samo sa Santjagom Himenezom kao pravim napadačom. Slot je minulog vikenda najavio da očekuje dolazak novog napadača u januaru.  

Holandski portal piše da je Fejenordova skauting služba pratila više od 300 različitih imena i da je Mijatović na kraju ostao u najužem izboru.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave