SRBIN UŠAO U ISTORIJU, ALI... Đorđe Petrović debitovao za Čelsi, želeće da je sve drugačije bilo (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2023. u 17:20

Srpski golman koji je letos potpisao za Čelsi, Đorđe Petrović, upisao je prve minute u Premijer ligi ove sezone ali ih se neće sećati baš po dobrom.

СРБИН УШАО У ИСТОРИЈУ, АЛИ... Ђорђе Петровић дебитовао за Челси, желеће да је све другачије било (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Čelsi je nastavio da tone - sada je 12. jer je izgubio sa 2:0 na gostovanju "davljeniku" Evertonu, čiji su navijači u euforiji proslavili gol Luisa Dobina u 92. minutu (VIDEO). On je taj pogodak dao Srbinu - Đorđe Petrović je, naime, deset minuta ranije zamenio Roberta Sančeza među stativama "plavaca", ali na debiju nije ostao nesavladan, niti je došao bar do premijerligaškog boda.

Ekipa sa Stamford bridža, u koju je u poslednje dve godine uloženo oko milijardu evra u pojačanja, ostala je na samo 19 bodova iz 12 prvenstvenih nastupa, a osam je dele od pete pozicije, poslednje koja iz premijerligaškog društva vode u evro-kupove.

Trenutno su u zoni ispadanja Šefild junajted (osam bodova), Barnli (8) i Luton taun (9), a prvi "iznad crte" je Everton, koji je ovoom pobedom dogurao do 13.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)