ZVEZDA BAŠ PONIZILA RADNIČKI: Meraklije pokazale niš(ta), crveno-beli u četvrtfinalu Kupa

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 12. 2023. u 19:53 >> 19:53

FUDBALERI Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu. Na svom terenu izabranici Baraka Bahara ubedljivo su savladali Nišlije rezultatom 5:0.

ЗВЕЗДА БАШ ПОНИЗИЛА РАДНИЧКИ: Мераклије показале ниш(та), црвено-бели у четвртфиналу Купа

M. Vukadinović

Nije večeras bila floskula da je pitanje pobednika rešeno u prvom poluvremenu. Domaćin je definitivno zalečio evropske rane, te je večeras pokazao da će svim silama pokušati da odbrane kup osvojen prošle godine.

Od samog starta meča bilo je evidentno da se Radnički predao već na naplatnoj rampi na ulazu u Beograd. Za sve se na terenu pitao jedan tim. Klub koji je pre pet godina igrao u evropskim takmičenjima, bio drugi na tabeli Superlige Srbije večeras je izgledao kao grupa momaka koja se slučajno susrela.

M. Vukadinović

Kombinovao je Barak Bahar, šansu dao igračima sa manjom minutažom, a oni nisu razočarali. Šansu je od starta dobio Nikola Knežević, koji se odužio i golom, a priliku da zaigra u drugom poluvremenu dobio je i Andrija Maksimović.

Karte je promešao i  Slavoljub Đorđević, trener Nišlija koji je rekao pred meč da njegov tim nema imperativ u Kupu, a to se večeras pokazalo i istinitim.

Zvezda je impresivno odigrala prvo poluvreme, te od 12. do 38 minuta uspeli su domaći da postignu čak pet pogodaka.

M. Vukadinović

Počelo je sve golom Kneževića u 12. minutu, pa prelepim golom Aleksandra Kataija svega pet minuta kasnije. Da bi u 19. minutu Šerif Endiaje uvećao prednost na 3:0. Nakon toga Vladimir Lučić je iskoristio grešku gostiju za 4:0. Napravio je potom debitant u redovima Radničkog Lijam Ajad penal u 36. minutu, realizovao ga je Žan Filip Kraso za konačnih 5:0.

Đorđević je u drugom poluvremenu ubacio Pejovića i pojačao vezni red, zaigrao je posrnuli niški klub malo bolje, ali ne dovoljno bolje da zatrese mrežu Glazera.

Koliko se Radnički muči sa realizacijom najbolje govori podatak da je ovo bio četvrti meč na kome Nišlije nisu postigle pogodak.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu