"KO JE RADE BOGDANOVIĆ?" Piksi se žestoko naljutio, ni Vidiću nije ostao dužan

Novosti online

06. 12. 2023. u 14:05

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi često je ovih dana pričao javno o partijama nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

КО ЈЕ РАДЕ БОГДАНОВИЋ? Пикси се жестоко наљутио, ни Видићу није остао дужан

FOTO: FSS

Orlovi nisu briljirali, ali su izborili plasman na turnir u Nemačkoj, gde će biti u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Stojković je svestan da igra Srbije nije bila na očekivanom nivou, a osvrnuo se tokom gostovanja na televiziji „K1” i na kritike stručnog konsultanta RTS-a Radeta Bogdanovića.

- Ko je Rade Bogdanović? Ne znam ni šta je govorio, a ni ko je. Svako mora da nosi odgovornost za ono što je rekao – istakao je Stojković.

Foto: Z. Jovanović, Jutjub printskrin/posco arena

 

Pojasnio je da i dalje oseća podršku javnosti.

- Mislim da osećam. Da je malo drugačije, ne bih bio selektor, ja moram da osetim iskrenu podršku da bih bio ovde. Koga? Svih! Predstavljam celu zemlju. To je odgovornost koje sam i te kako svestan, kad bih čuo ružne reči, negodovanja, ja bih sam otišao. Osećam podršku. Slobodno šetam po Beogradu i ljudi mi prilaze i čestitaju na uspehu. Imam svoje unutrašnje zadovoljstvo, ja sam obećao i ispunio, zemlju učinio zadovoljnom - rekao je Stojković.

Odgovorio je još jednom na reakciju Vidića koji je govorio o primanjima selektora u prethodne dve godine.

- Mislite da on zna koliko ja zarađujem? - rekao je Stojković pre nego što je voditeljka prekinula i priču skrenula u drugu stranu.

FOTO: Profimedia

 

Selektor je odlučio još jednom da odgovori drsko.

- Ne mogu ja s njima u polemiku, ne rade u fudbalu, nemaju dan radnog staža u fudbalu. To je navijački, nema tu znanja. Ne mogu da pridajem pažnju tome i to me ne pogađa. Mene bi pogodili kad bi me Venger ili Ančeloti kritikovali, onda bih stavio prst na čelo. Ali kada ovako čujem negativne komentare… To je njihovo mišljenje, a ja sam ispunio ciljeve koje sam postavio pred sebe i FSS. Strateški je sve ispunjeno, da li se to nekome sviđa ili ne, to je druga stvar - poručio je na televiziji „K1“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave