JAVNA KUĆA PREUZIMA FUDBALSKI KLUB?! Nudi 38 miliona evra, navijači samo treba da kažu "Pristajemo na taj uslov!"

Novosti online

01. 12. 2023. u 18:41

Na stranicama portala "Novosti" objavili smo do sada hiljade interesantnih fudbalskih priča, ali i onih iz drugih sportova, no do prvog dana decembra 2023. nismo se ni približno sreli sa informacijom kakva nam je upravo stigla iz Brazila.

ЈАВНА КУЋА ПРЕУЗИМА ФУДБАЛСКИ КЛУБ?! Нуди 38 милиона евра, навијачи само треба да кажу Пристајемо на тај услов!

Foto Shutterstock

A tamo, ponuda kakvu fudbalski klubovi ne dobijaju često:

Jedna javna kuća, tačnije "agencija za pratnju" koja nudi svoje usluge prostitucije u skladu sa lokalnim zakonima, predložila je fudbalskom klubu Vitorija (u kome su karijere započeli Bebeto, Dida, Hulk...) da promeni ime - tj. da "ugradi" u njega naziv te agencije i za takvu reklamu dobije oko 37,7 miliona evra.

Pristane li uprava i da stadion "dopiše" u naziv ime te agencije, stići će u klupsku kasu još 18,8 miliona evra, čime će se dodatno osnažiti velike ambicije šampiona brazilske Serije B, koji je nedavno izborio povratak u elitni rang.

Čelnici kluba čiji je nadimak "lav" već su načelno pristali, ali... ne pitaju se samo oni, već i navijači.

Zato su upravo pristalice Vitorije (kluba iz brazilske savezne države Bahija, iz grada Salvador) pozvane da kažu da li su za to da im se voljena ekipa ubuduće zove "Fatalni model Vitorija", ili, ipak, da ostane ime koje postoji još od 13. maja 1899.

"Novosti" vam u celosti prenose nesvakidanjši poziv navijačima, koji je javna kuća "Fatalni model" uputila onima kojima je u srcu FK Vitorija - klub s kojim već postoji jedna poslovna (reklamna) saradnja, ali ne na ovakvom nivou kakav se predlaže:

"Fatalni klub!

Bila je to ljubav na prvi pogled! Od 10. februara ovde se osećamo kao kod kuće, osećamo se voljeno i pre svega poštovano. Tokom 2023. izgradili smo prelepu priču o ljubavi i partnerstvu.

Naša želja da budemo još prisnije zajedno tera nas da želimo da vidimo Lava kako napreduje još više. Stoga smo voljni da u FK Vitorija uložimo 200 miliona reala (brazilska valuta; vrednost te sume je oko 37,7 miliona evra), kako bi se unapredio fudbalski aspekt ovog sportskog koletiva i obezbedilo da imamo sve bolju strukturu da budemo na vrhu, gde nam je i mesto.

Želimo da igramo zajedno i da postanemo 'Fatalni model Vitorija', zasnovan na dosad nezabeleženom formatu sponzorstva u brazilskom fudbalu, u kojem sticanje ovih prava na ime ne podrazumeva kupovinu kluba, a još manje promenu boja, dresova i grba Lava.

Naše partnerstvo je uvek bilo zasnovano na dijalogu i poštovanju. Zato želimo da čujemo vas, navijači.  Na kraju krajeva, vi ste najveća vrednost kluba i zvanični pregovori će početi samo uz pozitivno odobravanje navijača. Hajde da zajedno stvorimo sve jaču Vitoriju", navodi se u pozivu.

Da je ovakva ponuda stigla vašem omiljenom fudbalskom klubu, da li biste pristali?

Anketa

Da li biste pristali da vaš omiljeni klub dopiše ime javne kuće u svoj naziv, za ogroman novac?

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)