TSC NA KORAK OD SENZACIJE: Premijerligaš od 470 miliona evra sačuvao obraz u 89. minutu u Bačkoj Topoli

A. I.

30. 11. 2023. u 20:37

FUDBALERI TSC-a dočekali su na svom stadionu ekipu Vest Hema u petom kolu Lige Evrope. Golom u završnici meča slavio je gost 0:1 (0:0)

ТСЦ НА КОРАК ОД СЕНЗАЦИЈЕ: Премијерлигаш од 470 милиона евра сачувао образ у 89. минуту у Бачкој Тополи

Tanjug/AP

Engleski tim u prvom poluvremenu nije bio na nivou premijerligaša. Izabranici Davida Mojesa šutnuli su samo jednom u okvir gola Veljka Ilića. 

Znatno raspoloženiji bili su domaći igrači, imali  su dve ozbiljne prilike u prvih 45 minuta meča imali Milovanović i i Aleksandar Ćirković. Ipak, mreže su ostale mirne.

U drugom poluvremenu zaigrao je znatno bolje londonski sastav koji je po transfermarketu procenjen na čak 470 miliona. "Čekićari" su imali potpunu terensku inicijativu, a do pobede su došli u završnici meča. Strelac jedinog gola bio je Tomaš Souček u 89. minutu meča.

Nakon petog kola Vest Hem i Frajburg imaju isti broj bodova, ali je zbog bolje gol razlike ekipa sa Ostrva na prvoj poziciji.

Prvoplasirani će igrati direktno u osmini finala Lige Evrope, dok će drugoplasirani startovati od šesnaestine finala. O tome će upravo odlučivati "čekićari" i Nemački predstavnik koji se u poslednjem kolu sastaju u Londonu.

Inače, Frajburg je na svom terenu pobedio Olimpijakos ubedljivim rezultatom 5:0 (tri pogotka postigao je Mihael Gregorič, a do kraja prvog dela meča upisao se i Kilijan Sildila, a konačan rezultat postavio je Ricu Doan u završnici meča)

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu