DONETA ODLUKA: Evo da li Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine

Tanjug

22. 11. 2023. u 20:19

SRPSKI fudbalski stručnjak Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine i vodiće tu reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, potvrdio je ove srede član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Fuad Čolpa.

ДОНЕТА ОДЛУКА: Ево да ли Саво Милошевић остаје селектор Босне и Херцеговине

Foto: M.Vukadinović

Kako je za portal "raport.ba" izjavio Čolpa, nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na EURO 2024.

- Sa selektorom Miloševićem je dogovoreno sve bilo u trenutku kad su kvalifikacije već bile izgubljene, a on je već došao na izgubljeno, a preostale kvalifikacione utakmice trebalo je da posluže kao priprema za baraž u martu - rekao je Čolpa.

Jedan od čelnika FS BiH je dodao da nema razloga da se bilo šta menja i remeti posle završetka kvalifikacija.

- Milošević će ostati selektor, dogovor je da uigra i pripremi ekipu za baraž. Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu - zaključio je Čolpa.

Milošević je inače treći selektor BiH u poslednje dve godine, prethodno je kratko ekipu vodio Meho Kodro, a pre njega Faruk Hadžibegić.

Ova reprezentacija nikad nije igrala na Evropskom prvenstvu, a najveći uspeh ostvarila je 2014. godine kad je bila učesnik Mundijala u Brazilu.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)