PROVOKATOR ŠAĆIRI UJEO "SVOJE" ZA SRCE: Govorio o svinjcu u Prištini i nije mu prvi put

Novosti online

21. 11. 2023. u 09:26

Džerdan Šaćiri, uz Granita Džaku omiljeni sin lažne države Kosovo, iako godinama igra za Švajcarsku, bio je uvek omiljen među Albancima.

ПРОВОКАТОР ШАЋИРИ УЈЕО СВОЈЕ ЗА СРЦЕ: Говорио о свињцу у Приштини и није му први пут

FOTO: Tanjug/AP

Ali izgleda da je toj ljubavi došao kraj. Naime, čovek koji je bio najviše poznat kao provokator Srba pred meč Švajcarske i tzv. Kosova dao je izjavu koja je razbesnela Šiptare.

- Zaista želim da pobedimo utakmicu i da slavimo pred našim navijačima na kraju ove posebne utakmice. Naravno, voleo bih i da postignem gol, jer volim da dajem golove za Švajcarsku i slaviću ako dam protiv Kosova. Ali neću preterivati, jer poštovanje prema Kosovu mi nalaže da ne slavim burno - rekao je Šaćiri, ali to je bio samo deo onog što se nastavilo. 

Podsećanja radi, Eran Zahavi je posle meča između Izraela i lažne države Kosovo stadion u Prištini nazvao "svinjcem", a sa njim se sada složio i Šaćiri.

Momak rođen u južnoj srpskoj pokrajini, u Gnjilanu, a koji nosi dres reprezentacije Švajcarske, još jednoj je za srce ujeo kosovske Albance.

- Kosovo mora da promeni atmosferu u timu, a potrebna im je i bolja infrastruktura. Taj stadion je u tako lošem stanju, to je loš imidž za zemlju. Zaslužuju bolje - poručio je Šaćiri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!