PREKO POLA SVETA: Lud žreb za 1. kolo Kupa Francuske

Novosti online

08. 11. 2023. u 18:11

U SRPSKOM fudbalu je najduža razdaljina za gostovanja za timove iz Vranja i Subotice. Ako ih nekim slučajem spoji žreb, moraće na put od 530 kilometara. Ovo nije ništa u odnosu na ono šta se dogodilo na izvlačenju za prvo kolo Kupa Francuske, jer će petoligaš Tionvil Lusitanos morati na gostovanje Engen sportu 17. novembra.

ПРЕКО ПОЛА СВЕТА: Луд жреб за 1. коло Купа Француске

Foto: Printskrin

Bizarna stvar je što je domaći Engen sport iz Nove Kaledonije, koja je na referendumu 2014. odlučila da ostaje u državnoj zajednici sa Francuskom, a Tionvil se sprema na putovanje dugo 16.000 kilometara.

FS Francuske se ponudio da finansira "ekskurziju", koja je duga ukupno 32.000 kilometara a let avionom u jednom pravcu traje oko 30 sati. Nova Kaledonija se nalazi u Tihom okeanu, 1.200 kilometara od Australije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)