Veliki igrači za timske snove - Admiral Bet

Promo

24. 10. 2023. u 11:57

Nikola Matović, regionalni menadžer AdmiralBet

Велики играчи за тимске снове - Адмирал Бет

Foto: AdmiralBet

Moja karijera u kladionici je počela na poziciji operatera, ali se pretvorila u uzbudljivo putovanje koje me je konačno dovelo do pozicije regionalnog menadžera. Na ovom putu, konstantan akcenat na sigurnost kompanije, tim, razumevanje i lični napredak postali su ključni faktori koji su me usmeravali ka uspehu.

Sigurnost firme oduvek mi je bila važna. Svest o odgovornosti prema korisnicima i integritetu poslovanja, postavila je osnovu mog profesionalnog razvoja. Odlučnost da poštujem propise i preduzmem sve potrebne mere kako bih zaštitio interes firme, nakon nekog vremena, moj rad i posvećenost su primećeni, što mi je omogućilo da dobijem priliku za veće odgovornosti. Postepeno sam prelazio na više rukovodeće pozicije, poput šefa lokacije, a potom i timskog lidera, gde sam sticao značajno iskustvo u upravljanju ljudima i projektima.

Ključno je bilo nastaviti usavršavati se i biti otvoren za nove izazove. Stvaranje dobrih odnosa sa kolegama i nadređenima je takođe igralo važnu ulogu u mom napretku. Naučio sam da izgradim timski duh i zajednički rad na postizanju ciljeva.

Nakon iskustva koje sam stekao i rezultata, dobio sam mogućnost da preuzmem ulogu regionalnog menadžera. Ovo je zahtevalo dodatno liderstvo, organizacijske veštine i sposobnost donošenja strateških odluka. Bio sam motivisan da unapredim poslovanje u regiji, podstaknem rast tima i ostvarim zajedničke uspehe.

Svaki korak na ovom putu je zahtevao istrajnost, učenje iz grešaka i prilagodljivost u promenljivim situacijama. Zahvalan sam na prilikama koje su mi se ukazale i na podršci koju sam dobio od svojih kolega i nadređenih.

Moji nadređeni su vredni hvale zbog njihovog izvanrednog vođstva i podrške koju su mi pružili tokom karijernog puta. Sposobnost prepoznavanja mog potencijala i pružanja prilika za napredovanje ukazuje na pažljivo vođenje tima i ulaganje u razvoj zaposlenih. Njihova sposobnost da inspirišu i motivišu svoje zaposlene je doprinela pozitivnoj radnoj atmosferi i uspehu tima. Zahvaljujući njihovom mentorstvu i vođstvu, imao sam priliku da razvijam svoje veštine i postignem profesionalni rast.

Nadređeni koji prepoznaju i cene trud i doprinos svojih zaposlenih osiguravaju visok nivo zadovoljstva i angažovanosti u timu. Njihova podrška je omogućila da se osećam vredno i podržano, što je ključno za postizanje uspeha u bilo kojoj karijeri.

Ukratko, put od operatera do regionalnog menadžera u dinamičnoj industriji igara na sreću bio je neprocenjivo iskustvo. Stekao sam, ne samo profesionalni rast, već i izgradnju sopstvene karijere na temelju vrednosti koje smatram neophodnim za postizanje trajnog uspeha.

Budii ti deo uspešnog Admiral Bet tima!

Poseti naš profil sa otvorenim oglasima (infostud) ili nam pošalji biografiju na zaposlenje@abet.rs

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon