RUSIJA SE DIVI SRBINU! Dobio otkaz u Estoniji zbog čestitanja rođendana Putinu, pa uzeo NATO kao primer i poručio: U Srbiji je demokratija

Novosti online

14. 10. 2023. u 15:40

Rusija je, zbog rata u Ukrajini, tema mnogih važnih vesti, a najnovija stiže iz sveta sporta i u glavnoj ulozi je jedan srpski trener.

РУСИЈА СЕ ДИВИ СРБИНУ! Добио отказ у Естонији због честитања рођендана Путину, па узео НАТО као пример и поручио: У Србији је демократија

FOTO: Tanjug/AP

"Novosti" su vam već prenele informaciju o tome kako je, u nedelji koja je na izmaku, srpski futsal trener Vladimir Jovanović dobio otkaz u šampionu Estonije jer je čestitao rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Podsetimo, on je trenirao futsal klub Smrsraha iz Vijmse, a direktor tog sportskog kolektiva Andrej Golovin izjavio je da je Jovanović dobio otkaz "zbog nekorektnog ponašanja" i da je tu odluku "prihvatio s razumevanjem".

Naše kolege iz ruske novinske agencije "RIA Novosti" emitovale su i Jovanovićevu reakciju na otkaz, a "Novosti" vam prenose tu informaciju u celosti:


"Srpski trener Vladimir Jovanović, otpušten iz futsal kluba Smsraha zbog rođendanske čestitke Vladimiru Putinu, objasnio je otkud ljubav prema predsedniku Rusije, kog je nazvao najboljim čovekom na svetu.

- Za mene je on sada najbolji čovek na planeti. Bori se za slobodu. Bori se ne samo za Rusiju, već za sve nas. Mnogi Srbi su sada na strani Rusa u Donbasu i gledaju kako da pomognu. Naravno, u Srbiji postoje ljudi koji misle da je NATO naša budućnost. Njih je manje od 20%, ali njih niko zbog toga ne pritiska. To se zove demokratija. Niko i ne želi konflikte. Mislim da i Ruse i Ukrajince povezuje tesna veza kao Srbe i Crnogorce. Politika je ta koja ruši odnose među narodima, ali nije na njoj da ruši sport - rekao je Jovanović za Sport24.

Vladimir Jovanović je pomenuti klub preuzeo u decembru prošle godine, potpisavši ugovor na godinu i po dana. Smsraha je, inače, višestruki estonski šampion", zaključuje ruska novinska agencija.

Zbog ovoga je Vladimir Jovanović dobio otkaz u Estoniji

Srpski stručnjak je uz fotografiju predsednika Ruske Federacije napisao:


"Živi dugo, imenjače. Srbi i Rusi, braća zauvek".

To ga je koštalo posla u šampionu Estonije u futsalu.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)