SRBIJA NOKAUTIRALA ITALIJU NA NE-VE-RO-VA-TAN NAČIN! Nestvarna goleada, šok-preokret "orlića" - uz majstoriju za špice (VIDEO)

Novosti online

11. 10. 2023. u 20:54

SJAJNU utakmicu u Gonjem Milanovcu odigrali su omladinci Srbije i Italije. "Orlići" su trijumfovali sa 5:4 posle preokreta, a pobedu je doneo fantastičnim golom fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović.

СРБИЈА НОКАУТИРАЛА ИТАЛИЈУ НА НЕ-ВЕ-РО-ВА-ТАН НАЧИН! Нестварна голеада, шок-преокрет орлића - уз мајсторију за шпице (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Neverovatan meč u kome je viđeno dosta toga interesantnog odigran je na stadionu Metalca. "Azuri" su vodili sa 0:1 i 3:4 i to im nije bilo dovoljno da slave. Sa druge strane izabranici Radovana Krivokapića su ispustili prednost od 3:1, ali su ipak uspeli da pobede.

Italijani su došli do prednosti u 34. minutu kada je Spinače pogodio, a da se na poluvreme ne ode sa zaostatkom potrudio se fudbaler Ajntrahta Marko Mladenović koji je doneo našoj selekciji izjednačnje u 44.

Početak drugog poluvremena obeležio je Mijatović. Najpre je doneo vođstvo Srbiji u 46. minutu, da bi potom asistirao Mladenoviću za 3:1.

Pali su potom "orlići" u igri, što je rival iskoristio i golovima golovima Kuetoa iz penala, a zatim i Bolsana i kapitena Lipanija došao do preokreta.

Ipak, usledio je uraganski finiš Srbije. Najpre, Aleksej Vukićević u 86. minutu doneo novo poravnanje rezultata, da bi mladi napadač Zvezde postigao evro-gol u prvom minutu nadoknade. Uhvatio je Mijatović volej iskosa sa leve strane i uputio neodrbanjiv udarac.

"Orlići" (U19) igraju sa istim protivnikom takođe prijateljski meč. Taj duel na programu je u subotu 14. oktobra od 16 sati.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije