HOROR FILM, SVUDA JE KRV: Bibras Natho utučen zbog stanja u Izraelu, emotivna poruka njegove supruge

Novosti online

08. 10. 2023. u 12:57 >> 13:04

UŽASNE scene dešavaju se u Izraelu, pravo niotkuda buknuo je rat nakon napada Hamasa, a tragični događaji odzvanjaju čitavim svetom. Na njih nije imun ni vezista Partizana Bibras Natho.

ХОРОР ФИЛМ, СВУДА ЈЕ КРВ: Бибрас Натхо утучен због стања у Израелу, емотивна порука његове супруге

M. Vukadinović

Iskusni fudbaler iz Izraela juče je igrao meč za Partizan protiv Mladosti iz Lučana, bio je i strelac gola sa "bele tačke" u trijumfu 2:0, a nakon gola nije mogao da sakrije suze.

Kako sve ovo proživljava, otkrio je u izjavi za ''Izrael Hajom''.

- To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana. Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram - istakao je Natho i dodao:

M. Vukadinović

- Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram - izjavio je Natho i potvrdio jučeranje Duljajeve reči.

Inače, Natho je na Instagram storiju podelio i dirljivu objavu svoje supruge, koja napisala:

- Kako deci da objasnim zašto se tata nije radovao...

InstagramPrintscreen/talianatho

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)