SKANDAL U JUVENTUSU: Vlahović i trener Alegri "u klinču", Juve nokautiran uz najneverovatniji autogol sezone (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2023. u 20:49

Delovalo je da počinje bajka u kojoj Dušan Vlahović i Juventus grabe nazad na italijanski tron. Ali, buđenje iz tog sna bilo je prilično bolono.

СКАНДАЛ У ЈУВЕНТУСУ: Влаховић и тренер Алегри у клинчу, Јуве нокаутиран уз најневероватнији аутогол сезоне (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Majstorije Vlahovića na početku sezone, četiri gola i asistencija u prva četiri meča Serije A, pogurale su "staru damu" ka vrhu tabele, a njene navijače vratile na šampionske frekvencije, posle burnih, problematičnih dana i meseci, oduzimanja bodova, ostanka bez evro-scene i čega sve ne zbog očajnih poteza donedavnih članova uprave.


Međutim, posle odličnih deset bodova iz prve četiri utakmice u šampionatu Italije, usledilo je gostovanje autsajderu koji je održao pravi čas "Juveu".


Sasuolo, koji je do ove subote imao samo jednu pobedu i tri poraza u ovoj sezoni, nokautirao je giganta iz Torina.


A konačnih 4:2 nisu jedini problem za "staru damu".


Najpre, golman Juventusa Vojćeh Ščensni je na "spektakularan" način najavio da će imati očajan dan: loptu koja je išla pravo u njega - nekako je uspeo da "propusti" u gol:


Gosti iz Torina se nisu dali, izjednačili su preko Kjeze (autogol je pripisan Vini), Berardi pred kraj poluvremena vratio prednost Sasuolu, a onda - prvi veći problemi.


Nakon što je Filip Kostić zamenjen u 46. minutu, trener Juventusa Masimilijano Alegri je u 76. rešio da iz igre izvede i drugog Srbina.


Međutim, kako je izvestio italijanski "DAZN", Dušan Vlahović na to uopšte nije reagovao mirno.


"Novosti" vam prenose kako je pomenuti medij izvestio italijansku javnost:


"U 76. minutu meča Sasulo - Juventus, dok su beli-crni gubili sa 2:1, Alegri je rešio da izvrši izmenu u napadu: Vlahovića je pozvao na klupu, a ušao je Mojse Kin. Neočekivna zamena je dovela do burnog rezultata: Srbin nije dobro prihvatio izmenu i odmah je pokazao da je njome nezadovoljan.


Napadač je, navodno, rekao previše toga treneru, tražeći objašenjenje zašto je izveden iz igre. Alegri ga je pozvao, rekao šta ima, ali Srbin, kome je očigledno već pao mrak na oči, izgleda da uopšte nije bio ubeđen u ispravnost trenerovog motiva".

Masimilijano Alegri, trener Juventusa / FOTO: AP

Iako je Alegri posle ove situacije isprva imao više razloga za zadovoljstvo, jer je Kjeza poravnao na 2:2 u 76. minutu, usledio je debakl "Juvea".


U 82. je Pinamonti vratio prednost Sasuolu, koji je do 4:2 došao u sudijskoj nadoknadi vremena uz najneverovatniji autogol dosadašnjeg toka sezone u Seriji A:

Ščensni je, maltene kod korner zastavice, rešio da ispuca loptu, to je učinio očajno, a njegov saigrač iz odbrane Juventusa, Federiko Gati, sa 20-ak metara je zatresao mrežu "stare dame". On je "vratio loptu golmanu" - samo što tamo gde golman obično stoji, među stativama, golmana ovoga puta uopšte nije bilo.

Posle poraza, Juventus je pao na četvrto mesto tabele, sa 10 bodova, 11 ima Leće, 12 Milan, a na vrhu je Inter sa takođe 12, ali uz utakmicu manje od ostalih pomenutih klubova.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)