OMLADINCI ZVEZDE UPOZNALI SNAGU MANČESTER SITIJA: Crveno-beli se isprsili, dali dva gola - a ubedljivo poraženi

Novosti online

19. 09. 2023. u 17:55

FUDBALERI Crvene zvezde do 19 godina gostovali su vršnjacima iz redova Mančester sitija. "Građani" su bili više nego ubedljivi rezultatski slavili su rezultatom 5:2 (1:0), ali ne toliko i igrom.

ОМЛАДИНЦИ ЗВЕЗДЕ УПОЗНАЛИ СНАГУ МАНЧЕСТЕР СИТИЈА:  Црвено-бели се испрсили, дали два гола - а убедљиво поражени

Foto: twitter/StevenMcinerney

Izabranici Nenada Milijaša ostavili su više nego dobar utisak, posebno u prvom poluvremenu, gde su imali dve izgledne prilike preko Mladena Mijatovića. Napadač crveno-belih našao se u izglednoj prilici u 15. i 39. minutu.

Prvi put šutirao je kraj gola, dok mu je drugi put "skinuo" udarac čuvar mreže domaćina Tru Grant.

Dobar utisak pokvarili su crveno-beli u svega 10 minuta. Prvo je u 43. minutu gol postigao Emilijano Lorens. Sedamnaestogodišnji Škot još jednom se u 48. minutu upisao u strelce pokazavši sav svoj raskošni talenat.

Usledio je potpuni pad koncentracije kod gostiju, a to domaćin nije propustio da kazni. Prvo je Vilijam Dikson u 48. minutu odlično reagovao na odbitak, matirao je Stefana Marinkovića, a potom šest minuta kasnije iz kornera je na 4:0 uvećao Gejn Tejlor koji je direktno iz ugla zatresao mrežu.

Nije to obeshrabrilo crveno-bele, već u narednom napadu gol je postigao Mijatović. Šutirao je iz okreta za 4:1. Mogla je potom domaća ekipa do još nekog gola, ali se istakao Stefan Marinković koji je imao nekoliko sjajnih intervencija. Ipak, nadu je crveno belima u 78. minutu dao Mateja Bubanj.

Primio je vrhunsku dubinsku loptu pošao ka golu Sitija, ali je odlučio da proigra Mijatovića. Ipak, dobro reaguje golman gostiju, odbitak dolazi do Bubnja koji smanjuje na 4:2.

Ušao je u igru tada sin legendarnog Emila Heskija, Džejden, a nedugo potom pokazao je da iver ne pada daleko od klade, u 81. minutu postavio je konačnih 5:2, na asistenciju Emilija Lorensa.

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona