HRVAT TEMA PODSMEHA U INDIJI: Cela zemlja u šoku, ovako je sastavljao tim!

Novosti online

12. 09. 2023. u 10:34

Hrvatski stručnjak Igor Štimac (56) reprezentaciju Indije birao je uz pomoć astrologa. Barem tako tvrde mediji iz ove zemlje koji imaju i priznanje ovog trenera da je to uradio iz radoznalosti.

ХРВАТ ТЕМА ПОДСМЕХА У ИНДИЈИ: Цела земља у шоку, овако је састављао тим!

FOTO: EPA

Igor Štimac reprezentaciju Indije predvodi već četiri sezone, tvrdeći da u ovoj zemlji pokušava da izgradi kult reprezentacije, a za to koristi sve dostupne metode.

Kako prenosi "Indian Eskpres", trener je koristio usluge astrologa kako bi odabrao startnu postavu za utakmicu, on je sastav tima poverio astrologu Buhupeši Šarmi.

Indijski mediji objavili su kako je Štimac sa astrologom razmenio stotinu poruka u periodu od maja do juna 2022. godine, od njega je tražio da mu na osnovu datuma rođenja igrača kaže da li se nalazi u idealnoj životnoj fazi, odnosno da li su mu zvezde na dan utakmice naklonjene.

- Ne samo da je narušio integritet izbora igrača, već je važne informacije iz svlačionice delio sa strancima, rizikujući da protivnici saznaju detalje vezane za pravljenje tima.

Štimac nije demantovao pomenute tvrdnje.

-Bupeš mi je preporučen i uverili su me da bih njegove usluge mogao da koristim u reprezentaciji. Odlučio sam da proverim njegove mogućnosti i ništa više od toga. Tražio sam pomoćnika iz inostranstva, nisu mi ga dali. Ostao sam šokiran novcem koji su mu isplatili za "usluge" u dva meseca.

Astrolog je u dva meseca zaradio gotovo 30.000 evra. Zanimljivo je da je u pomenutom periodu Indija slavila u sva tri duela kvalifikacija za Azijski kup, a jedini poraz doživeo je u prijateljskom meču protiv Jordana.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)